Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše izgleda

Zabrinjavajući izgled glumice, ima samo 40 kilograma?

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.04.2019.
u 12:46

Angelina Jolie navodno ima tek 40 kilograma, a njena prehrana sastoji se samo od sjemenki i orašastih plodova.

Svojim mršavim izgledom glumica Angelina Jolie već dulje vrijeme zabrinjava svoje bližnje.

Dok neki tvrde kako je iscrpljujuća brakorazvodna parnica utjecala na njen gubitak kilograma, drugi tvrde kako se to rezultat dijete čije su  osnovne namirnice orašasti proizvodi i sjemenke.

Kako je pisao Daily Mail, glumica je samo pridržavanjem režima prehrane ove dijete izgubila 15 kilograma i orašasti proizvodi i sjemenke već su godinama dio njene prehrane. 

Njene su osnovne namirnice, a priznala je to jednom i sama, chia sjemenke, heljda, kvinoja i proso i njen dnevni unos kalorija, u vrijeme dok je bila na dijeti, iznosio je samo 600 kalorija. Njen doručak sastoji se od žlice kokosova ulja, a za ručak i večeru obično je jela variva ili juhu.

Uz ovakvu prehranu imala je i zahtjevne treninge kick boksa i sada je došla do težine koja varira između 40 i 45 kilograma, što je jako, jako malo u odnosu na njenu visinu od 169 centimetara. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

GI
Gips
22:24 02.04.2019.

Ona je minus size model

TU
turbolet
14:34 02.04.2019.

Ostavite već jednom tu ženu. Stvarno je odvratno kolike nosine imate i koliko ih duboko zabadate

Avatar Grunf
Grunf
15:41 02.04.2019.

ma debelo je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije