Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
započeo raspravu

Neobičan zahtjev obožavatelja za Nives: 'Daj fotku za nas koji imamo foot fetish'

Foto: Instagram
1/6
09.01.2020.
u 23:30

Jedan pratitelj je na Instagram profilu Nives Celzijus imao neobičan zahtjev i izazvao raspravu.

Kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica, Nives Celzijus često dobiva komplimente na račun svoje ljepote i izazovnog izgleda. Gotovo svaki dan objavljuje fotografije na Instagramu koje fanove "izuvaju" iz cipela. 

S vremena na vrijeme nađu se i oni fanovi koji direktno imaju čudne zahtjeve. Naime, pratitelj je izrazio želju da Nives uslika svoja stopala, radi svih koji imaju fetiš na stopala.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Daj za nas kaj imamo foot fetish koju fotku - napisao je pratitelj. Uskoro je usljedila rasprava gdje su se neki i nasmijali, a poneki su pitali "Što nema neka stranica?". Ipak, ovaj se nije dao smesti nego je bio ustrajan u svom zahtjevu.

- Naravno da ima, ali zašto ne pitati od koga te zanima...Bar nisam fejk. Cice me ne interesiraju, guza i hmm...o daaa - komentirao je.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila golu fotku iz kade, a mnogi fanovi su joj poručili da bi joj se pridružili. U manje od dva sata fotografija je prikupila više od devet tisuća lajkova. Da Nives ima veliki utjecaj svojom pojavom na društvenim mrežama nije upitno.

Naime, britanski The Sun ponovno se raspisao o njoj proglasivši ju "Playboy" modelom koji podiže temperaturu. - Prsata hrvatska glumica probudila je vojsku svojih fanova na internetu pozirajući s izbačenim grudima u crnoj kožnoj haljini na krevetu - napisali su.

O njoj su pisali i prijašnjih godina kao bivšoj supruzi nogometaša Dine Drpića, a sada opisuju njezino seksi izdanje u crnoj kožnoj haljini. Inače, Novu godinu dočekala je u društvu dizajnera Ivice Skoke, stilista Nevena Ciganovića, Borne Kotromanić i Ivanu Knoll. Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko videa na kojima je zavodljivo plesala u crnoj haljini s dubokim dekolteom.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije