Naslovnica Showbiz TV

Nemam strah od publike, nego od uličnih nasilnika

Vlad Vučeta počeo je bubnjati s dvije godine, već četiri godine svira u metal grupi “Angel of Fire” u kojoj su svi studenti, a najmlađi je polaznik Rock akademije
09. listopada 2010. u 08:15 2 komentara 20 prikaza
vlad vuceta

– Već kao dvogodišnjak počeo je nabijati po loncima. Vidjeli smo da to neće prestati i kupili mu mali bubanj. I samo dvije godine kasnije kao četverogodišnjak prošao je audiciju i upisan je na Rock akademiju – ispričao nam je tata Enio Vučeta prisječajući se djetinjstva svojeg sina, danas 11-godišnjeg bubnjara Vlada koji je svojim setom jučer raspametio i publiku i žiri “Supertalenta” Nove TV. Vlad je učenik petog razreda i paralelno pohađa glazbenu školu Pavla Markovca. Bubnjevi su mu prva ljubav, ali svira i gitaru. U duši je veli metalac, obožava grupe Camelot i Judas Priest, a za jučerašnjeg nastupa nije osjetio ni zrnce treme.

– Ne bojim se publike, bojim se samo nasilnika na ulici – kaže mali glazbenik. A kako bi se i bojao kada su iza njega brojni nastupi s grupom “Angel of Fire” kojoj je on i smislio ime, a čak je nastupio i s Thompsonom.

– U “Angel of Fire” bubnjar sam već četiri godine. Ostatak benda je puno stariji, oni su svi studenti, ali oduvijek sam se volio družiti sa starijima i oni su moji prijatelji. Pomažu mi i sa zadaćama! A s Thompsonom sam u Maksimiru odsvirao jednu pjesmu. Bilo je odlično iako ne volim njegovu glazbu i ne sviđaju mi se njegovi tekstovi – kaže Vlad. Na njegovu popularnost neki klinci iz škole su kaže ljubomorni, no za curice je uvijek otvoren, a o svojem ljubavnom statusu kaže: – Slobodan sam, ali zaljubljen! Ona ima dečka pa se bojim da od te veze neće biti ništa.

Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

  • billybull:

    tarzanarzan...itd kakva istra? o cemu ti pricas? kakve veze ima ovaj clanak s istrom?

  • Tarzanarzanzan:

    Ne mogu vjerovati da u jednoj naprednoj ,proeuropskoj ,od ostatka Hrvatske puno boljoj Istri - klinca progone samo zbog različitosti (i to kakve ,sluša drugačiju glazbu i pojavljuje se na tv-u) Izgleda da striček Kajin ne govori istinu kada priča ... prikaži još!a o naprednosti Istre i njezinih stanovnika u odnosu na nas ostale primitivce.