Naslovnica Showbiz TV

Nemam strah od publike, nego od uličnih nasilnika

Vlad Vučeta počeo je bubnjati s dvije godine, već četiri godine svira u metal grupi “Angel of Fire” u kojoj su svi studenti, a najmlađi je polaznik Rock akademije
09. listopada 2010. u 08:15 2 komentara 37 prikaza
vlad vuceta

– Već kao dvogodišnjak počeo je nabijati po loncima. Vidjeli smo da to neće prestati i kupili mu mali bubanj. I samo dvije godine kasnije kao četverogodišnjak prošao je audiciju i upisan je na Rock akademiju – ispričao nam je tata Enio Vučeta prisječajući se djetinjstva svojeg sina, danas 11-godišnjeg bubnjara Vlada koji je svojim setom jučer raspametio i publiku i žiri “Supertalenta” Nove TV. Vlad je učenik petog razreda i paralelno pohađa glazbenu školu Pavla Markovca. Bubnjevi su mu prva ljubav, ali svira i gitaru. U duši je veli metalac, obožava grupe Camelot i Judas Priest, a za jučerašnjeg nastupa nije osjetio ni zrnce treme.

– Ne bojim se publike, bojim se samo nasilnika na ulici – kaže mali glazbenik. A kako bi se i bojao kada su iza njega brojni nastupi s grupom “Angel of Fire” kojoj je on i smislio ime, a čak je nastupio i s Thompsonom.

– U “Angel of Fire” bubnjar sam već četiri godine. Ostatak benda je puno stariji, oni su svi studenti, ali oduvijek sam se volio družiti sa starijima i oni su moji prijatelji. Pomažu mi i sa zadaćama! A s Thompsonom sam u Maksimiru odsvirao jednu pjesmu. Bilo je odlično iako ne volim njegovu glazbu i ne sviđaju mi se njegovi tekstovi – kaže Vlad. Na njegovu popularnost neki klinci iz škole su kaže ljubomorni, no za curice je uvijek otvoren, a o svojem ljubavnom statusu kaže: – Slobodan sam, ali zaljubljen! Ona ima dečka pa se bojim da od te veze neće biti ništa.

Oftalmologija
PROMO
Dosta vam je da vam pada mrak na oči? Doznajte koje sve probleme s vidom možete riješiti u Zagrebu

A1 izdvaja za Vas

  • billybull:

    tarzanarzan...itd kakva istra? o cemu ti pricas? kakve veze ima ovaj clanak s istrom?

  • Tarzanarzanzan:

    Ne mogu vjerovati da u jednoj naprednoj ,proeuropskoj ,od ostatka Hrvatske puno boljoj Istri - klinca progone samo zbog različitosti (i to kakve ,sluša drugačiju glazbu i pojavljuje se na tv-u) Izgleda da striček Kajin ne govori istinu kada priča ... prikaži još!a o naprednosti Istre i njezinih stanovnika u odnosu na nas ostale primitivce.