Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Nemam strah od publike, nego od uličnih nasilnika

vlad vuceta
09.10.2010.
u 08:15

Vlad Vučeta počeo je bubnjati s dvije godine, već četiri godine svira u metal grupi “Angel of Fire” u kojoj su svi studenti, a najmlađi je polaznik Rock akademije

– Već kao dvogodišnjak počeo je nabijati po loncima. Vidjeli smo da to neće prestati i kupili mu mali bubanj. I samo dvije godine kasnije kao četverogodišnjak prošao je audiciju i upisan je na Rock akademiju – ispričao nam je tata Enio Vučeta prisječajući se djetinjstva svojeg sina, danas 11-godišnjeg bubnjara Vlada koji je svojim setom jučer raspametio i publiku i žiri “Supertalenta” Nove TV. Vlad je učenik petog razreda i paralelno pohađa glazbenu školu Pavla Markovca. Bubnjevi su mu prva ljubav, ali svira i gitaru. U duši je veli metalac, obožava grupe Camelot i Judas Priest, a za jučerašnjeg nastupa nije osjetio ni zrnce treme.

– Ne bojim se publike, bojim se samo nasilnika na ulici – kaže mali glazbenik. A kako bi se i bojao kada su iza njega brojni nastupi s grupom “Angel of Fire” kojoj je on i smislio ime, a čak je nastupio i s Thompsonom.

– U “Angel of Fire” bubnjar sam već četiri godine. Ostatak benda je puno stariji, oni su svi studenti, ali oduvijek sam se volio družiti sa starijima i oni su moji prijatelji. Pomažu mi i sa zadaćama! A s Thompsonom sam u Maksimiru odsvirao jednu pjesmu. Bilo je odlično iako ne volim njegovu glazbu i ne sviđaju mi se njegovi tekstovi – kaže Vlad. Na njegovu popularnost neki klinci iz škole su kaže ljubomorni, no za curice je uvijek otvoren, a o svojem ljubavnom statusu kaže: – Slobodan sam, ali zaljubljen! Ona ima dečka pa se bojim da od te veze neće biti ništa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
13:25 09.10.2010.

tarzanarzan...itd kakva istra? o cemu ti pricas? kakve veze ima ovaj clanak s istrom?

TA
Tarzanarzanzan
10:43 09.10.2010.

Ne mogu vjerovati da u jednoj naprednoj ,proeuropskoj ,od ostatka Hrvatske puno boljoj Istri - klinca progone samo zbog različitosti (i to kakve ,sluša drugačiju glazbu i pojavljuje se na tv-u) Izgleda da striček Kajin ne govori istinu kada pričaa o naprednosti Istre i njezinih stanovnika u odnosu na nas ostale primitivce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije