Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijepa plavuša

Nema joj ravne! Senzacionalna glumica zadivila savršenim izdanjem

sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
23.05.2014.
u 08:10

Sharon Stone u crvenom i zlatnom izdanju zadivila je na humanitarnoj gala večeri amfAR, kojom se u Cannesu prikupljao novac za borbu protiv AIDS-a

Sharon Stone posljednjih dana pali i žari Cannesom, gdje se održava poznati filmski festival. Hollywoodska glumica nizom glamuroznih izdanja zasjenila je mnogo mlađe kolegice koje se trude dospjeti u središte pažnje, a u četvrtak navečer promijenila je čak dvije toalete.

Dok je na početku večeri gala večeri amfAR, kojom je prikupljeno 38 milijuna dolara u borbi protiv AIDS-a, odjenula crvenu Roberto Cavalli haljinu, kasnije se presvukla u raskošnu haljinu zlatne boje. I u 56. godini života jedna od najljepših zvijezda velikog platna zadivljuje svojom besprijekornom linijom i svježim izgledom, pokazavši kako se stari sa stilom.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Sharon je, kao i prijašnjih godina, bila domaćica aukcije kojom se prikupljao novac za borbu protiv ove opake bolesti. Još uvijek se pamti kada je 2007. godine na istoj aukciji prodala poljubac Georgea Clooneya za 350.000 dolara.

- On mi je rekao da to neće napraviti, a ja sam mu odgovorila: "Pa ti ljubiš sve, George. Večeras ćeš stoga poljubiti nekog za AIDS". Popela sam se na pozornicu i obznanila kako slučajno znam da besplatno ljubi konobarice - ispričala je Sharon Stone.

>>Impresionirala je posljednjih dana, a onda je obukla minicu

>>Ona nikad neće prestati biti seksi: Sharon Stone rastura u uskoj, crvenoj haljini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije