Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla beba

Nekoliko sati prije finala Supertalenta: Frano Ridjan postao otac drugi put!

Foto: Nova TV
1/6
23.12.2019.
u 14:42

Frano je nakon 16 godina rada na HRT-u ljetos prešao na Novu TV te tamo vodi Supertalent, a u jednom intervjuu je izjavio kako je Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji!

Voditelj Frano Ridjan na Instagramu se pohvalio sretnom vješću! Naime, on i njegova supruga Lea postali su roditelji drugi put.

Na društvenoj mreži je objavio isječak iz crtanog filma Kralj lavova, te napisao The Ridjan's Vol 2, te tako potvrdio da je došla beba. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nakon Ridjan je u listopadu objavio da mu je supruga trudna te u jednom intervjuu komentirao da se nada da će supruga neće roditi baš kad je finale. 

 - Negdje u to vrijeme je i finale Supertalenta pa se nadam da moja gospođa neće roditi baš u nedjelju. Bilo bi zanimljivo da kažem: “Dame i gospodo, vraćam se nakon reklama koje će potrajati jer moram u rodilište!” - rekao je Ridjan.

Frano je nakon 16 godina rada na HRT-u ljetos prešao na Novu TV te tamo vodi Supertalent, a u jednom intervjuu je izjavio kako je Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji! Rene je zbog te Franine izjave napisao poduži status na Facebooku u kojem je Ridjanu oštrim tonom zamjerio dosta toga. Napisao je Ridjanu kako je ovakvom izjavom pljunuo na cijeli ceh.

Nakon toga Ridjan je miroljubivim tonom odgovorio na sve za što ga je prozvao Bitorajac.

"Nije mi bila namjera uvrijediti bilo kojeg glumca, voditelja, već mi je namjera bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina kao jednog od voditelja na našem tržištu kojima se istinski divim. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku", rekao nam je Ridjan.   

Ključne riječi

Komentara 3

ZU
zulika
16:42 23.12.2019.

Jel to moguce da ta HRT yudba tv nije to objavila na svojim glavnim vijestima .VL je vrh svega najboljega sto mi u hr imamo .Bljak

Avatar stef99
stef99
16:29 23.12.2019.

Koga briga, za bosančerosa i njegove petljancije, .... bolan, ba.

NE
nemanatrag
15:48 23.12.2019.

Ima čovjek svoje ljude....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije