Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate se t.A.T.u?

Nekad su se ljubile u provokativnim spotovima, a danas više ne razgovaraju

Foto: Profimedia
1/4
16.05.2019.
u 08:00

Slava se djevojkama iz dvojca t.A.T.u dodatno povećala kada se počelo šuškati da su njih dvije zapravo lezbijski par. Kasnije se doznalo da je to jednostavno bio marketinški trik i lažna vijest.

Pjevačice Julia Volkova i Lena Katina prije desetak godina su pokorile svjetske top ljestvice hitom "All The Things She Said". Tada su se zvale  t.A.T.u,a izazvale su masovnu histeriju jer su se u spotu ljubile.

Slava im se dodatno povećala kada se počelo šuškati da su njih dvije zapravo lezbijski par. Kasnije se doznalo da je to jednostavno bio marketinški trik i lažna vijest.

- Naš producent Vanja rekao nam je da ćemo se ljubiti u spotu. Mislile smo da se šali, ali nije. Nismo se mogle prestati smijati! - rekl aje Lena u jednom intervjuu.

Pjevačice iz Rusije su si provokativnim spotovima osigurale naslovnice svih medija, a na vrhuncu slave su snimile šest albuma.

Julia danas ima 34 godine i više ne pjeva. Postala je majka sina samira i kćeri Viktorije. Podigla je mnogo prašine svojim izjavama protiv homoseksualaca kada je u jednoj emisiji 2014. izjavila kako bi osuđivala svog sina da je homoseksualac jer prema njezinom mišljenju muško mora biti muško. Sama je nekoliko puta rekla da je biseksualna i čak je bila u vezi sa ženom.

Prije nekoliko godina se oporavila od raka štitnjače koji je zbog lječničke pogreške naštetio njezinim glasnicama.

Lena isto tako ima 34 godine, a nakon što joj je završila glazbena karijera vratila se na studij psihologije.

U sretnom je braku s glazbenikom Sašom Kuzmanovićem, a rodila je i sina Aleksandra. Jedno vrijeme se pokušala baviti glazbom, no nikada nije postigla velik uspjeh kao kad je bila dio dvojca t.A.T.u.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marli
09:24 16.05.2019.

Sve se radi ako pridonosi zaradu. Ovaj svijet je čisto smeće. Jadna naša djeca, i njihova djeca u kakvom đubru će živjet !

JU
junkerovkaputzapovlačenje
08:14 16.05.2019.

još jedna potvrda da odnos društva djeluje na ponašanje pojedinca.na zapadu su glumile lezbijke jer je to in,danas su u rusiji obje udate i imaju ono što zovemo ,,nazadan obiteljski život,,.

ST
Stručnjak
12:27 16.05.2019.

Protiv gayeva je, a sama se žvalila sa ženskom. Baš licemjerno. I kaže da muško mora biti muško, a da su dvije ženske zajedno lijep prizor. To je sve ista stvar. I ženska mora biti ženska, i imati dečka/muža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije