Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplakala se pred kamerama

Neda Ukraden u suzama: Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim

Beograd: Neda Ukraden predstavila je svoju novu knjigu "Zora je svanula"
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/9
07.11.2022.
u 19:00

Gostujući u emisiji "Novo Vikend Jutro" glazbenica je kroz suze pričala o svom stanu u Sarajevu i periodu života koji joj je bio iznimno težak.

Neda Ukraden nedavno je predstavila svoju autobiografiju "Zora je svanula" u kojoj je svojim obožavateljima otkrila neke nepoznate detalje o sebi, a sada je gostujući u emisiji "Novo Vikend Jutro" kroz suze pričala o svom stanu u Sarajevu i periodu života koji joj je bio iznimno težak. 

- Imala sam stan od sto četvornih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim... - kroz suze je rekla pjevačica u TV emisiji, prenosi Blic. Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njezina kći Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze. 

Ukraden je ispričala u televizijskom emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine. U svojoj knjizi je ispričala i kako joj se udvarao glazbenik Saša Popović i kako je jednom u zoru došao pre njezina vrata s buketom cvijeća, ali je ona odbila njegovo udvaranje. Popović je demantirao ove navode. 

VIDEO Severina povodom Dana grada Koprivnice napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

 

Ključne riječi

Komentara 41

VI
Vivian
23:33 07.11.2022.

Nije joj jasno? Sada, ona i njezini nikako da se sjete 1991.-95.

DU
Deleted user
20:56 07.11.2022.

Sto sijes i to i zanjes. Boze hvala ti da smo se rijesili te zgadije iz sarajeva beograda i inih.....

GR
Grana9
20:36 07.11.2022.

93 u titovoj korenici koja je bila pod srbočetničkom kontrolom,u improviziranom studiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije