Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u odmoru

Neda Ukraden (71) skinula se u kupaći kostim, pratitelji oduševljeni: 'Jedna od najljepših žena'

Foto: Instagram
1/10
14.07.2022.
u 17:58

-Odmor - ali na kratko- napisala je Neda uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente te joj poručili da izgleda odlično. ''Jedna od najljepših žena'', ''Ljepoto'', ''Neda lavica'', ''Super'', ''Kratko ali slatko'', ''Lijepa kao i uvijek'', samo je dio komentara, a Neda je još jednom opravdala titulu ''najseksi bake Balkana''.

Pjevačica Neda Ukraden (71) iskoristila je pauzu od nastupa kako bi uživala u ljetnim radostima i odmoru kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze. Nedavno je boravila u rodnom Imotskom, a sada se javila s mora i pratitelje oduševila fotografijom u kupaćem kostimu sa crvenim ružem i slamnatim šeširom na glavi, a lice je sakrila crnim sunčanim naočalama.

-Odmor - ali na kratko- napisala je Neda uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente te joj poručili da izgleda odlično.
''Jedna od najljepših žena'', ''Ljepoto'', ''Neda lavica'', ''Super'', ''Kratko ali slatko'', ''Lijepa kao i uvijek'', samo je dio komentara, a Neda je još jednom opravdala titulu ''najseksi bake Balkana''.

Iako ima 71 godinu, Neda još uvijek oduševljava svojom vitkom figurom i mladolikim izgledom, a nedavno je u razgovoru za In Magazin otkrila tajnu svoje zavidne linije.

-Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost-kaže Neda, a komentirala je i titulu najseksi bake Balkana koja ju krasi.

-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu- kaže pjevačica.

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Ključne riječi

Komentara 24

LU
lucio2
20:33 14.07.2022.

To konstantno promoviranje irelevantnih likova 'iz regije' mora prestati! Kog briga za ovu plastificiranu bivšu pevaljku!?!

PO
Poskok
19:58 14.07.2022.

je li ovo na Adi ciganliji?

Avatar Mistborn
Mistborn
19:20 14.07.2022.

Blaženi Bože, tko su ovi krembili koji je "prate" i pišu joj očite laži i nebuloze?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije