Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjena ljubav

Nećete vjerovati koliko je Kanye potrošio na Kim u četiri godine braka

Foto: DPA/Pixsell
1/5
10.10.2018.
u 21:37

Nakon rođenja prvog djeteta Kim je od supruga tražila dijamantnu ogrlicu koja vrijedi oko milijun dolara.

Reper Kanye West u četiri je godine braka supruzi, reality zvijezdi Kim Kardashian poklonio gomilu skupocjenih stvari.

Jedna od prvih stvari koje je napravio za nju, kad su tek počeli hodati je da joj je izbacio sve stare stvari iz ormara i kompletno joj promijenio styling, te je tako postala stilska ikona kakvom ju danas znamo. Vrijednost prstena dizajnerice Lorraine Schwartz, kojim ju je zaručio procjenjuje se na oko 3 milijuna dolara, a ima 15 karata.

Foto: Profimedia

Kanye je Kim zaprosio ne bejzbolskom stadionu u San Francisku. Ispisao je poruku na semaforu gdje se prikazuje rezultat, a unajmio je i orkestar od 50 ljudi koji su svirali samo za njih dvoje. Prije vjenčanja u Italiji na dan zaljubljenih 2014. godine, reper je reality zvijezdi poslao tisuću ruža.

A tri godine kasnije opet ju je iznenadio i poslao joj ogroman zid bijelih ruža i orhideja. Jedna od najšaljivijih glasina bila je ona da joj je kupio deset restorana 'Burger King', Iako je kompanija glasine opovrgnula, ponudila im je catering na vjenčanju.

Nakon rođenja prvog djeteta Kim je od supruga tražila dijamantnu ogrlicu koja vrijedi oko milijun dolara. Jednog Božića, Kanye nije stigao Kim kupiti poklone, pa je poslao svog asistenta u Italiju da kupi 150 poklona za Kim.

Darove je birao preko aplikacije Skype, a između ostalog je izabrao Pradin kombinezon i Louis Vuitton haljinu.

Šuška se da svi ovi darovi, ali i mnogi drugi koji nisu navedeni, čine sumu od čak 27 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije