Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Neočekivani obrati: Rasema doznala da je Josip zauzet, Dijanu neugodno iznenadio Draganov potez

Foto: RTL
1/8
11.05.2021.
u 08:33

I dok je Rasema ostala neugodno iznenađena tajnom koju je Josip skrivao, Dijani je pravi šok priredio Dragan.

Trinaesta sezona showa ''Ljubav je na selu'' privodi se polako kraju, a uoči same završnice na nekim su imanjima uslijedili obrati, ali i neka neočekivana i neugodna iznenađenja. Šokantno je bilo na farmi kod Raseme koja je shvatila da njezin farmer Josip ima partnericu. "Josipe, da ti nisi slučajno zauzet?" pitala je Rasema. "Trenutačno još ne, ali moglo bi se desiti. Ja se nikome nisam obećao. Svakome dajem prostora za njegovu šansu. Kad budem zauzet, sigurno neću ovdje biti", rekao je Josip, a Rasema mu je rekla da je mogao biti iskren prema njoj i držati se nje, a ne koristiti je kao ''propusnicu'' da upozna druge žene. 

Foto: RTL/Screenshot
"Ja imam svoje izvore koji mi prenose preko interneta", rekla je Rasema te priznala Josipu kako ju je jako povrijedio. Josip se branio da joj nije ništa obećao, a zatim ipak priznao. 

"Evo, pred svima, javno – istina je!" rekao je na kraju Josip, a Rasema mu je zahvalila na iskrenosti. 

"Biti zauzet ili biti s nekim nije ista stvar", rekao je Josip, no Rasema kaže da njoj jest. "Ja ne bih tuđe uzela."

Foto: RTL/Screenshot

S druge strane dramatičnih trenutaka nije nedostajalo ni na farmi kod Dragana koji je prvi birao koju će djevojku povesti na romantično putovanje. Za djevojku koju želi povesti na romantično putovanje pripremio je krunu koju je izradila Olja. 

Foto: RTL/Screenshot

"Kruna pripada djevojci koja to zaslužuje..." najavio je Dragan i krunu stavio – Dijani. "Olja, ti nisi ta djevojka", rekao je Dragan, a potom kazao i da Dijana ide kući, a Olju vodi na romantično putovanje. Ona je na to rekla kako ih je Dragan dobro zavarao i kako je to dokaz da su ona i Dragan stvoreni jedno za drugo. 

Foto: RTL/Screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Vinkom Ćemerašem

 

Komentara 2

Avatar cuki2020
cuki2020
14:53 11.05.2021.

Dragane, gadno si se zeznuo

GA
GandalfovBrat
09:18 11.05.2021.

najgori dio ove emisije je normaliziranje cigana i njihovih imena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije