Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Ne viđamo je često! Marijana Batinić pokazala prezgodnu sestru

Foto: Instagram
1/7
16.11.2020.
u 17:30

Naime, Karla je stigla iz Splita, a mnoge obožavatelje je iznenadilo koliko su zapravo slične.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić rijetko na društvenim mrežama pokazuje svoju obitelj, no ovaj put je odlučila pokazati sestru. Naime, Karla je stigla iz Splita, a mnoge obožavatelje je iznenadilo koliko su zapravo slične.

- Stigla tetka iz Splita - stoji uz fotografiju na kojoj njih dvije drže Marijaninu kći Enu za ruke. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk


U komentarima se javila i dizajnerica Matija Vuica: - Koja si ti? Kako sličite - napisala je, a s njom su se složili i mnogi pratitelji. 
Podsjetimo, Marijana je prije dva mjeseca rodila djevojčicu Rozu. Prije nekoliko dana za RTL je ispričala je kako je beba jako dobra i lijepo napreduje i mami dopusti da uhvati nekoliko sati sna u komadu. Voditeljica je na Instagramu napisala kako je njezina kći napunila mjesec dana i podijelila je sa svojim obožavateljima kakvo iznenađenje joj je starija kći Ena priredila kad su se ona i Roza vratile kuće iz rodilišta.

"Ovaj vikend smo proslavili mjesec dana našeg Pere Ždere. Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu. Sutra obilježavamo mjesec dana otkad smo izašle iz rodilišta, a dočekala nas je eksplozija ljubavi i prigodne roze boje. Moja me Ena dirnula tim iskrenim dječjim iščekivanjem mlađe seke, a onda me doma "zakucala" ovom porukom dobrodošlice...  Ljepši poklon od jutra kad se s njih dvije (i tatom – njega još nismo izbacili!) ušuškam u krevetu nisam mogla poželjeti! Znaaam, patetična sam – i vi biste bili na mom mjestu", napisala je Marijana. Otkako je beba stigla kući, Marijana kaže da joj dani izgledaju kao i ostalim mamama koje su tek rodile.

"Cijeli dan sam u punom pogonu, dojim svaka dva do tri sata, presvlačim pelene, kuham, spremam, vrte se perilice i sušilice. Većinu dana sam u pidžami, ali stignem se gotovo redovito tuširati. Dan mi izgleda baš kao i većini mama u tim prvim tjednima", kaže Batinić. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bluescreen
18:17 16.11.2020.

tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije