Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila fanove

Ne objavljuje često ovakve fotke! Rozga pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
20.08.2020.
u 16:20

Iako rijetko objavljuje fotke iz privatnog života na društvenim mrežama, a još rjeđe iz kućne atmosfere, ovaj put je objavila fotku bez šminke i iznenadila fanove.

Pjevačica Jelena Rozga ponovno je uspjela oduševiti svoje obožavatelje. Iako rijetko objavljuje fotke iz privatnog života na društvenim mrežama, a još rjeđe iz kućne atmosfere, ovaj put je objavila fotku bez šminke i iznenadila fanove. 

"Osmijeh donosi osmijeh" napisala je uz fotografiju na kojoj se široko osmjehuje, te se vidi da nema ni trunke šminke na licu. 
Fotografija je u kratko vrijeme prikupila više od 17 tisuća lajkova, a nije nedostajalo ni komentara pratitelja. 

Foto: Instagram screenshot

"Ova žena je kao vino", "Najljepši osmijeh", "Predivno izgledaš", "Ne treba ti šminka" pisali su joj pratitelji hvaleći pjevačičinu prirodnu ljepotu. 

Podsjetimo, Jelena je otkrila kako je imala iskustva s opsesivnim fanovima. 
Prije nekoliko godina Jelenu je opsjedao jedan poštar i to je prijavila i policiji, a sada se još jedan njezin obožavatelj ponašao slično. - Živjela sam u strahu čak i preko dana jer sam morala prošetati svog psa Ringa i nije mi bilo baš ugodno i stalno sam se okretala iza sebe. Ne volim tako živjeti, mislim tko voli živjeti tako u strahu i kad ulaziš u haustor trčati prema liftu. Grozan osjećaj, ja kao da privlačim takve ali nadam se da je ovo bio zadnji put - ispričala je pjevačica za RTL-ov Exkluziv

Ključne riječi

Komentara 2

NE
nečešrazbojniče
17:06 20.08.2020.

Mala svaka čast. Halo večernji, dajte više mičite ovaj zastašujući video ispod svakog članka iliga zacrnite i stavite opomenu i ne za mlađe od 100 godina.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
19:02 20.08.2020.

Dobra👍🏻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije