Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već 12 godina

Pjevačica na sudu s ocem: Ne dopušta joj da upravlja svojim životom zbog psihičke bolesti

Foto: Profimedia
1/6
19.08.2020.
u 22:30

Nadzor nad njezinim životom traje godinama, ali Jamie je dobio to pravo sudskom odlukom, nakon što je Britney 2007. imala javni slom živaca, obrijala glavu i kišobranom razbijala auto.

Pjevačica Britney Spears obratila se sudu kako bi joj dozvolili da se oslobodi skrbništva koje njezin otac ima nad njom već 12 godina. Britney ima 38 godina i nema pravo trošiti svoj novac i donositi životne odluke jer je za gotovo sve zadužen njezin otac Jamie. 

Nadzor nad njezinim životom traje godinama, ali Jamie je dobio to pravo sudskom odlukom, nakon što je Britney 2007. imala javni slom živaca, obrijala glavu i kišobranom razbijala auto.
Fotografije tog događaja mnogima su ostale urezane u pamćenje, ali dok su neki pripisivali da je to učinila jer je pod svijetla reflektora gurnuta već kao dijete, kasnije je otkriveno da boluje od bipolarnog poremećaja. 

Fanovi su nedavno, zbog straha  za mentalno zdravlje pjevačice pokrenuli pokret pod hashtagom #FreeBritney. Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu,  sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njom nije u redu. Britney objavljuje videe na kojima pleše, pokazuje odjeću i šali se, no neki smatraju da ona ne kontrolira sama svoj Instagram. U pokret su se uključile i neke poznate osobe kao što su glumice Sarah Hyland i Raven Symone.
Kada je pokret dobio novi zamah oglasio se i sam Jamie Spears koji je fanove prozvao teoretičarima zavjere. 
- Svi ovi teoretičari zavjere ne znaju ništa. Svijet nema pojma. Na kalifornijskom sudu je da odluče što je najbolje za moju kći - kazao je ljutiti Jamie. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije