Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skrivaju se

Ne mare za kilograme: Slavne žene su punašne i sretne!

Foto: Instagram screenshot
1/8
29.09.2019.
u 20:00

Godinama žive ispod svjetla reflektora, svaka njihova pora postaje predmet rasprave na internetskim fotumima, no njima je važnije da su zadovoljne same sa svojim izgledom.

Iako su im dostupni osobni treneri, nutricionisti i najbolji doktori, neke slavne žene odlučile su da neće mariti za kilograme. Godinama žive ispod svjetla reflektora, svaka njihova pora postaje predmet rasprave na internetskim forumima, no njima je važnije da su zadovoljne same sa svojim izgledom. 

Diva Beyoncé Knowles, godinama muku muči s dijetama. Ona i njezin suprug, reper Jay-Z čak su već neko vrijeme vegani te strašno paze ma unos kalorija, no kilogrami ne idu dole unatoč natrpanom rasporedu, trčanjem za klincima i skakanjem po pozornici na koncertima. Možda je to zato što Beyoncé tvrdi da ne može živjeti bez pržene piletine američkog fast food lanca Popeyes.

 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pjevačica i poduzetnica Rihanna ne skriva da zna uživati. Fotografi ju često uhvate kako s punom čašom vina izlazi iz kluba, a donedavno je uveseljavala fanove s objavama na Instagarmu kojima se zezala sa svojom osobnom kuharicom Debbie Solomon koja je pazila na veličinu porcija koje pjevačica pojede. Iako Debbie još uvijek surađuje s njom te objave su prestale, a Rihanna je dobila nekoliko kilograma viška. To se najbolje vidi u segmentu koji je prije nekoliko mjeseci imala u emisiji komičara Setha Myersa. 

 

Njihova kolegica Demi Lovato imala je izrazito tešku godinu, završila je u bolnici zbog predoziranja i još uvijek se oporavlja od tog traumatičnog događaja. Demi je kao tinejdžerica već imala problema sa samopouzdanjem, a kada je postala zvijezda razvila je ovisnost o kokainu i poremećaje u prehrani.

Sada se pokušava oporaviti i radi na svom psihičkom zdravlju, na Instagramu objavljuje neobrađene fotografije kako bi svojim obožavateljima pokazala da ne moraju biti savršeni.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 4

JM
ja-ma
22:32 29.09.2019.

S godinama dolaze i kile,a nisu svi za vježbanje.

MA
Mary5
08:42 30.09.2019.

Ne mare za kilograme????? To je cisto srbska rijec, a ovo hrvatski portal, hm??????

VO
vorda400
20:34 29.09.2019.

Laž to je obično prvi znak da osoba ima nekakvih psihičkih problema pa olakšanje nalaze u prežderavanju depresija je veliko sranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije