Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne reakcije

Zbog njega je plakala, a sada surađuju: Ovo se dogodilo nakon Big Brothera!

Foto: Youtube Screenshot
1/7
08.07.2019.
u 20:57

- Uživam kada me ekipa sređuje na snimanjima i dam se skroz tome prepustiti, baš zato što privatno nisam tip koji se uživa sam sređivati. Volim tu svoju dualitetnu prirodu, ta dva lika u sebi u kojima jednako uživam, samo u različitim okolnostima - kaže Anezi

Bivša stanarka BB kuće i sudionica showa Gospodin Savršeni Alena Nezirević Anezi danas je izdala novi spot kojim je iznenadila fanove jer se u njemu pojavljuje profesionalni plesač i Youtuber Luciano Plazibat,  Anezin sustanar iz Big Brother kuće koji je svojim komentarom u kući izazvao najburniju Anezinu reakciju za vrijeme cijelog boravka, popraćenu suzama i psovkama.

Međutim, mnogi ne znaju prave okolnosti koje su bile u kući između njih i da ju je on dočekao, odmah po njenom izlasku u superfinalu, s iskrenom isprikom. Sve su pobliže objasnili u videu na Anezinom YouTube kanalu “ANEZI analizira”.

“Nepozvan gost” je sedmi Anezin singl, a treći u suradnji s Borisom Đurđevićem, koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman.Anezi je odlučila uvijek pjevati što osjeća, misli ili zastupa, pa je tako ovaj put poručila “da je dosta bilo laži i krivih ljudi i da treba uvijek živjeti po svom”.

- Uživam kada me ekipa sređuje na snimanjima i dam se skroz tome prepustiti, baš zato što privatno nisam tip koji se uživa sam sređivati. Volim tu svoju dualitetnu prirodu, ta dva lika u sebi u kojima jednako uživam, samo u različitim okolnostima. Volim izgledati sexy, ali nikako napadno i vulgarno. S obzirom da je to subjektivno i tu je uvijek tanka linija, bit ću slobodna reći da sam se u ovom spotu osjećala profinjeno sexy, stilom uz bok svjetskim zvijezdama koje gledamo u stranim spotovima.”, zadovoljno je rekla Anezi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije