Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT PJEVAČICA

Nastavak 'gologuze afere': Anezi opet o Lidiji

Foto: Instagram
1/9
09.03.2019.
u 12:39

- Došlo je do mene da se očekuje isprika. Budući da su, iz moje nebitne opservacije i analize jučerašnjeg 'gologuzog performansa' Lidije Bačić na njenom Instagram profilu, stvari eskalirale u krivom smjeru - javno se ispričavam Lidiji Bačić - napisala je Anezi

Pjevačica i sudionica reality showova  Alena Nezirević-Anezi danas je ponovno komentirala jučerašnju "gologuzu" fotografiju  Lidije Bačić. 

Podsjetimo, Anezi je za fotografiju na kojoj Lidija pozira u trapericama s rupom na stražnjici napisala da smo svi djeca božja i da je svatko od nas točno tamo gdje je sam zaslužio biti. zatim je pohvalila Lidijin glas i stas, te napisala kako bi možda  bilo pošteno da Lile uz pjevačicu doda još jednu kategoriju, zatim je dodala i prijedlog kategorije: animir-dama, odnosno osoba zadužena za podizanje nivoa rasploženja u društvu koja se provokativno ponaša i tako izgleda. 

Foto: Instagram Asos

- Došlo je do mene da se očekuje isprika. Budući da su, iz moje nebitne opservacije i analize jučerašnjeg 'gologuzog performansa' Lidije Bačić na njenom Instagram profilu, stvari eskalirale u krivom smjeru - javno se ispričavam Lidiji Bačić što sam uslijed šale na svoj i njezin račun o kategorijama koje treba pridodati našem osnovnom pjevačkom zanimanju screenshotala s interneta objašnjenje prijedloga za njenu dodatnu kategoriju - napisala je Anezi, te dodala kako su neke njene rečenice krivo prenesene u javnosti i dodala da poštuje Lidiju kao pjevačicu i ženu. 

Foto: Instagram Asos

- Iako se pjevanjem bavim 14 godina, javnu pjevačku karijeru sam tek započela i s tim sam se pripremila da će me se javno komentirati i na svakakve načine. To je nešto što mogu podnijeti, na što se još navikavam, a kad mi bude 10-ak godina javne karijere ako se moje npr. gologuze fotografije nenamjerno postave na net nadam se da ću moći (ne)reagirati u maniri najvećih zvijezda - zaključila je Anezi. 

Foto: Instagram Asos

Pogledajte video: Ljubo iz 'Ljubavi na selu' progovorio o svojoj prošlosti: 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
mare0801
14:42 09.03.2019.

Anezi je super pametna žena, s vrhunskim smislom za sarkazam. Anezi, ne troši se na estradu, ostavi to " Bačićkama".

HE
herojulice
13:03 09.03.2019.

Pjevačica????????????????????????? Hajde, možda jedna i to polu.

ST
Stručnjak
12:59 09.03.2019.

što se imaš ispričavati ovoj štraci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije