Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA ŠOKIRALA

Anezi opisala neugodno iskustvo: 'Osoba je pucala, a onda uperila pištolj u mene'

Anezi
Foto: Promo
1/5
02.05.2019.
u 17:38

- Nevjerojatno, ali nisam osjećala strah. Kad je osoba vidjela da sam to ja, spustila je pištolj. Vidjela sam da joj nije dobro, pa sam joj pozvala roditelje - kazala je Anezi i u videu ispričala ostatak tog događaja koji je na kraju dobro završio.

Alena Nezirević-Anezi pjevačica i sudionica reality showova "Big Brother" i "Gospodin Savršeni" u novom je YouTube videu na svom kanalu ispričala pomalo traumatično iskustvo koje joj se dogodilo prije nekoliko godina kad je još živjela s cimerima. Naime, čini se kako je netko od njenih tadašnjih cimera donio u stan pištolj i pucao iz njega!

- Neću otkriti radi li se o muškoj ili ženskoj osobi i je li to bilo u Rijeci ili Zagrebu. Nakon dva tjedna vratila sam se u stan, a osoba mi je otvorila vrata krvavih očiju. Nešto mi je odmah bilo čudno, no nisam tome pridavala pozornost. Ujutro mi je ta osoba pokucala na vrata sobe i ušla  s prstom na ustima. Pokazala mi je papir na kojem je pisalo: "U Big Brotheru smo, kamere su svuda oko nas, ne možemo komunicirati, špijuni su oko nas" - pričala je Anezi koja je tada toj osobi rekla da joj izađe iz sobe, međutim nije više mogla zaspati. Nakon sat vremena čula je pucanj.

- U tom trenutku kroz glavu mi je prošlo milijun pitanja. Izašla sam na hodnik i našla se na nišanu. Osoba je uperila pištolj u mene. Nevjerojatno, ali nisam osjećala strah. Kad je osoba vidjela da sam to ja, spustila je pištolj. Vidjela sam da joj nije dobro, pa sam joj pozvala roditelje - kazala je Anezi i u videu ispričala ostatak tog događaja koji je na kraju dobro završio. 

Inače, pjevačica je ovih dana u studiju gdje snima kantautorski singl "Volim te" u aranžmanu Nikše Bratoša i Domagoja Perišića. 

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Thc
Thc
21:13 02.05.2019.

Lsd je opasna droga,bila je to samo halucinacija,sutra će biti bolje,neće više biti pucnjeva😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije