Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNI KRAJ

Natjecateljica ostavila Gospodina Savršenog i zaljubila se u djevojku

Gospodin Savršeni
Foto: ABC/Screenshot
1/3
19.09.2019.
u 19:09

Demi Burnett borila se za naklonost natjecatelja Dereka Petha, ali je ispred kamera kazala kako ima nekog tko je čeka vani. To je bila Kristian Haggerty, koju su producenti naknadno doveli na otok, kako bi Demi odlučila s kim će završiti.

Dok Hrvati na RTL-u gledaju drugu sezonu "Gospodina Savršenog", Amerikanci su prije nekoliko dana mogli vidjeti šokantnu završnicu šeste sezone showa "Bachelor In Paradise" u kojoj je došlo do zaruka između dvije djevojke!

Naime, kod njih se "Gospodin Savršeni" emiitira još od 2002., a od prije nekoliko godina imaju i posebne verzije u kojima se muškarci bore za naklonost djevojke, te "Bachelor in Paradise" u kojem se vraćaju kandidati i kandidatkinje iz prijašnjih sezona koji nisu uspjele osvojiti Gospodina ili Gospođicu Savršene. Muškarci i žene tada se druže na "rajskom otoku", a finalna epizoda završi zarukama. No, u finalu šeste sezone prvi put zaručile su se dvije djevoke. 

Demi Burnett borila se za naklonost natjecatelja Dereka Petha, ali je ispred kamera kazala kako ima nekog tko je čeka vani. To je bila Kristian Haggerty, koju su producenti naknadno doveli na otok, kako bi Demi odlučila s kim će završiti. Izabrala je Kristian, te je finalna emisija završila njihovim zarukama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My forever ❤️ #bachelorinparadise

A post shared by Demi Burnett (@demi_not_lovato) on

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
19:15 19.09.2019.

Kako prozirno! Stupidna serija s bizarnim razvojem situacije, na bi li širokim priglupim masama usadili u podsvijest da je nakaradno kakti normalno!

SH
Shalan
20:14 19.09.2019.

Naputak glasi: Svaki dan najmanje jedan članak s gej tematikom, da bi se čitateljstvu približila ideja normalnosti, svakodnevnosti i prirodnosti. Sutra će vjerojatno prenijeti opet neki izmišljeni članak iz Daily Maila u kojem su se dva homoseksualca našla iako su u "sretnim brakovima". Koliko vam homo lobisti plaćaju?

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:05 19.09.2019.

Reziran cirkus za americke polupance mozda prodje i kod nasih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije