Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz Potjera

Natjecatelji osvojili 133 tisuće kuna, lovac Kotiga 'pao' na pitanju iz geografije: 'Prebrzo sam odgovorio'

Foto: HRT
1/5
15.02.2022.
u 19:11

Nakon Ive pred Kotigu je stao i umirovljenih Nedžad iz Pule koji je baš kao i Iva obranio svoj rezultat iz prve igre i ekipi donio 14 tisuća kuna. Tijekom njegove potjere lovac Kotiga zapeo je na pitanju iz geografije.

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' sudjelovali su Natko, Iva, Nedžad i Goran. Emisiju je otvorio 26-godišnji Natko koji na FER-u radi kao istraživač. Odabrao je višu ponudu i bez prevelikih poteškoća osvojio 84 kuna. 

Iduća je na redu bila Iva, 22-godišnja Zagrepčanka i studentica sociologije na Filozofskom fakultetu. Iva je tijekom svoje minute osvojila 14 tisuća kuna, a isti je iznos obranila i u potjeri s lovcem Deanom Kotigom. 

Nakon Ive pred Kotigu je stao i umirovljenih Nedžad iz Pule koji je baš kao i Iva obranio svoj rezultat iz prve igre i ekipi donio 14 tisuća kuna. Tijekom njegove potjere lovac Kotiga zapeo na pitanju iz geografije. 

"Sveukupno pet američkih saveznih država ima obalu..." glasilo je pitanje, a među ponuđenim odgovorima bili su A: na Atlantskom oceanu, B: na Tihom oceanu i C: na Velikim jezerima. Natjecatelj je ponudio odgovor na Velikim jezerima što je bilo netočno, dok je Kotiga rekao da je riječ o Atlantskom oceanu što je naposljetku također bio netočan odgovor. 

- Prebrzo sam odgovorio. Zaboravio sam Aljasku i Havaje. Računao sam da će biti ili Atlanski ili Tihi, izbrojao sam 3 na tihom i odgovorio Atlanski - pojasnio je Kotiga. 

Foto: HRT

Zadnji je pred Deana stao Goran, 39-godišnji magistar farmacije koji je u Potjeri bio zadnji put prije osam godina. Otkrio je da mu je tada lovac bio pokojni Mirko Miočić, a u povratničkoj emisiji svojoj je ekipi donio 21 tisuću kuna. 


U završnoj potjeri igrali su za 133 tisuće kuna, a igrali su sa 17 koraka prednosti. Lova ih ovog puta nije uspio stići pa je ekipa kući otišla s 133 tisuće kuna.  - Zaslužili ste, uživajte i svaka vam čast - čestitao je Kotiga na kraju natjecateljima. 
 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije