Naslovnica Showbiz Estrada

Zabrana prilaska: Pjevačicu vukao po stanu i udarao po rani od carskog reza

Suprug pjevačice Nataše Bekvalac dobio je zabranu prilaska njoj i njezinu stanu sljedećih 30 dana. Ako prekrši zabranu, završit će u pritvoru.
16. travnja 2018. u 14:01 14 komentara 17341 prikaza
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon objave informacije kako je srbijansku pjevačicu Natašu Bekvalac u njihovu stanu na Dedinju u Beogradu pretukao suprug Luka Lazukić pojavile su se nove informacije u slučaju ovog obiteljskog nasilja.

Nataša Bekvalac Zatražit će razvod Procurili detalji o brutalnom premlaćivanju pjevačice Nataše Bekvalac

Za Blic je izvor blizak bračnom paru izjavio kako je Luka u subotu došao kući pijan i legao pokraj Nataše. Ona je zatim uzela njegov mobitel i pronašla u njemu ljubavne poruke drugih žena. Između para najprije je uslijedio žestok verbalni okršaj, a nakon toga Luka je suprugu počeo udarati šakama po rani od carskog reza i počeo je vući po stanu. 

Nataša je zatražila pomoć liječnika i sve je prijavila policiji. Luka Lazukić dobio je danas zabranu prilaska Nataši i njezinu stanu sljedećih 30  dana. Ako prekrši ovu zabranu, završit će u pritvoru. Do Natašina stana došao je kako bi uzeo svoj motor, a nešto poslije njegov prijatelj je došao u stan po njegove stvari. Natašini su roditelji i sestra uz pjevačicu koja od ovog incidenta ne napušta stan na Dedinju. 

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug Rihannin đir Neobična prozirna kombinacija: Obožavam te, ali ovo je užas Vlatka Pokos Studentica u Kanadi Vlatka Pokos otvorila je blog, evo o čemu piše
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas