Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Nataša Janjić snimala se za audiciju pa tek kasnije otkrila što je cijelo vrijeme imala na sebi

Foto: Instagram
1/6
22.04.2021.
u 16:25

Nataši se tijekom audicije za novi projekt dogodio gaf kojeg je postala svjesna tek nakon što je audicija završila.

Glumica Nataša Janjić svoje je pratitelje na društvenim mrežama nasmijala objavom na Insta Storyju. Nataši se tijekom audicije za novi projekt dogodio gaf kojeg je postala svjesna tek nakon što je audicija završila. Naime, glumica je na sebi imala crnu košulju na kojoj je bila mrlja od dječje hrane. 

"Ono kad se snimiš za audiciju i shvatiš da imaš bebinu brokulu na sebi", napisala je uz fotografiju koju ju upotpunila heštegovima #životmajke i #životglumice. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Janjić je u braku sa suprugom Nenadom Medančićem dobila sina Tonija (2) i osmomjesečnu djevojčicu Kaju. 

Nedavno je progovorila o izazovima s kojima se suočava kao majka. 

"Do grla sam u djeci! Znate ono kad maštate o dvoje preslatke dječice pa se sudarite s onim danima kada jednostavno mislite da vam ne ide? Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće. I ova malena koja još samostalno ne sjedi, još ne hoda, tek puže i voli po rukama. Oba pelenaša", napisala je nedavno Janjić koja se ovih dana našla i u nezgodnoj situaciji nakon što je s Jelenom Veljačom javno pozivala na linč socijalnih radnika, a zbog svega je zaradila i kaznenu prijavu. 

Društvenim mrežama širila se Facebook prepiska u kojoj su sudjelovale Nataša Janjić i Jelena Veljača. Iako iz screenshota koji se dijelio nije jasno koja je točno tema, Veljača je pisala u komentaru: "Krv im je*em uhljebarsku."

"Svi su ubojice. Svi odreda. Ignoranti smrdljivi", odgovorila je Janjić u screenshotu. Zbog svega se naposljetku i javno ispričala u podužem statusu na Facebooku. 

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije