Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR U ZAGREBU

Lijepa Dubrovkinja Ora nova je Miss Universe Hrvatske

Zagreb: Izbor za Miss Universe Hrvatske
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
15.07.2021.
u 10:14

Nova miss  visoka je 185 cm i studentica je managementa u turizmu na RIT Dubrovnik. Profesionalno se bavila odbojkom te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima.

Dubrovkinja Ora Antonija Ivanišević (20) nova je Miss Universe Hrvatske. Ora je titulu osvojila na izboru koji je sinoć održan u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, a titulu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Zadranka Mirna Naiia Marić.

Nova miss  visoka je 185 cm i studentica je managementa u turizmu na RIT Dubrovnik. Profesionalno se bavila odbojkom te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima. 

Među finalisticama, između ostalog, istaknula se i odgovorom na pitanje o ulozi Ujedinjenih naroda za koje je znala da su osnovani 1945. godine, a da su potpisnice željele zajedništvo i mir za što se i danas zalažu te osvojila žiri.

Prvom pratiljom i Miss simpatičnosti proglašena je Lorena Mustać, a drugom Ozana Franović. Gledatelje je kroz program vodila također bivša Miss Universe Jelena Glišić i Davor Garić, a u glazbenom dijelu programa sudjelovali su Maja Bajamić i Jacques Houdek.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije