Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se tome nadala

Našu glumicu iznenadio je jedan e-mail: 'Javio mi se gospodin iz Turske...'

Foto: Instagram Asos
1/6
05.07.2020.
u 09:00

Sanja Vejnović u svojim dvadesetima snimila je dvije serije u Turskoj, a sada je od jednog vjernog obožavatelja dobila link na seriju u kojoj glumi, a koju nikada nije imala priliku pogledati.

Turske serije zadnjih deset godina jako su popularne kod hrvatske publike, a zanimljivo je da puno, puno prije nego su serije iz Turske uživale ovakvu popularnost, jedna naša glumica snimila dvije uspješne serije u Turskoj. Kao dvadesetogodišnjakinja Sanje Vejnović glumila je u dvije jako popularne turske serije povijesne tematike, “Hadži Arif-bej” i “Ališ i Zejnep”.

U ovim serijama Sanja je glumila uz Milenu Dravić i Nedu Arnerić, a glavni partner bio je poznati turski glumac i pjevač Ahmet Özhan. Spomenute serije bile su jako popularne u Turskoj pa je i Sanja uživala popularnost i čak su htjeli napisati knjigu o njoj, ali glumica je to odbila jer je smatrala da je premlada da bi netko o njoj pisao knjigu. Od snimanja spomenutih serija prošlo je 30-ak godina, a u Sanjin inbox ovih dana je došao zanimljiv mail koji ju je oduševio.

1/7

- Jedan gospodin iz Turske mi je danas u inbox poslao link za seriju koju sam snimala u Turskoj, a nikada je do sad nisam vidjela. Jako se veselim gledanju, čudno mi je i smiješno istovremeno - kaže glumica. Sa snimanja u Turskoj nosi samo lijepe uspomene, a njezin radni boravak u ovoj zemlji bio joj je i medeni mjesec sa suprugom Goranom Mećavom. Sanju uz Kseniju Pajić često zovu i kraljicom hrvatskih sapunica jer je glumila u nekoliko najgledanijih serija poput “Zabranjene ljubavi”, “Ponosa Ratkajevih”, “Larinog izbora”...

 

Ključne riječi

Komentara 1

5S
505.scrtom
10:09 05.07.2020.

Joj na što ste spali ,turske serije ,nemate svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije