Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Dugo je nismo vidjeli! Atraktivna Valentina objavila novu privatnu fotku i poslala poruku pratiteljima

Foto: RTL
1/4
01.07.2020.
u 19:45

Ovaj put je pozirala na balkonu u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezinu odličnu figuru, te se široko osmjehivala.

U prvoj sezoni 'Braka na prvu' sudjelovala je i atraktivna Valentina Hržić iz Samobora. Valentina ne objavljuje često privatne fotke na društvenim mrežama, pa njezini pratitelji svaku novu dočekaju s velikim oduševljenjem. 

Ovaj put je pozirala na balkonu u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezinu odličnu figuru, te se široko osmjehivala. 

Foto: Instagram screenshot

 - Osmijeh je besplatan, a pruža tako mnogo - napisala je i odmah dobila veliki broj lajkova i komplimenata.

Podsjetimo, iako Hržić nije bila u najdramatičnijem braku u showu, mnogi gledatelji su oduševljeni njezinim izgledom. Valentina je prije nekoliko mjeseci otvorila Instagram profil, a da se mnogima svidio njezin fizički izgled, pokazali su i komentarima koje su ostavili ispod fotografija.

Naime, Valentina na društvenim mrežama objavljuje fotke u vjenčanici na kojima izgleda senzacionalno, što su mnogi primijetili. - Afrodita, božica ljubavi i ljepote - napisala joj je Nadia, dok je Nikolina komentirala kako izgleda 'top'.  Predivna si iznutra i izvana - dodala je komentar Gordana Marelli, a komplimente su joj udijelili i drugi pratitelji. Osim njih, Valentinin Izgled komentirao je i Alen koji je u showu u braku s Lidijom. On je u jednoj epizodi, gdje su sudionici odgovarali na pitanja kazao kako bi izabrao Valentinu da je mogao birati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije