Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji presretni

Bernie Ecclestone postao otac u 90. godini, otkrio spol i ime bebe

Bernie i Fabiana Ecclestone
Foto: Profimedia
1/8
01.07.2020.
u 21:28

Bernie je potvrdio vijesti za strane medije, kazavši da je jako ponosan, dok je Fabiana dodala da je sve prošlo odlično, te da je porod trajao 25 minuta.

Bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone postao je otac u 90. godini. Njegova supruga Fabiana Flosi rodila je malenog sinčića, a dali su mu ime Ace. Bernie je potvrdio vijesti za strane medije, kazavši da je jako ponosan, dok je Fabiana dodala da je sve prošlo odlično, te da je porod trajao 25 minuta. 

Ecclestone već ima troje djece i petero unučadi. Najstarija kći Deborah (65) rođena je u braku s Ivy Bamford, dok su Petra(35) i Tamara (31) iz braka s Hrvaticom Slavicom Radić.

- Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo - poručio je Bernie sa svog imanja u Sao Paolu, gdje su se supruga i on sklonili od pandemije koronavirusa.

Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice s kojom je bio u braku 23 godine.

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilustrator
23:45 01.07.2020.

o bogo moj dragi...

LI
liliZG
10:04 02.07.2020.

zamišljam veseli trenutak kada mali krene u prvi razred a dedo ga doprati

MA
maramaric
23:03 01.07.2020.

Ahhh ta ljubav!!!! Prema suski!!! Da nema suske nebi ga ni pogledala!!! Badava tim serinjama sva lova ovog svijeta kad ne vide prst pred nosom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije