Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POROD U JEKU PANDEMIJE

Našoj glumici naviru sjećanja: 'Suprug nije mogao vidjeti ni mene ni nju. Stajao je pod prozorom bolničke sobe'

Foto: instagram
1/8
19.03.2021.
u 13:48

Osječka glumica Petra Cicvarić (34) prošle je godine postala majka drugi put.

Roditeljstvo je izazov za svakoga, ali u doba pandemije zasigurno je još teže. U to se uvjerila 34-godišnja osječka glumica Petra Cicvarić koja je prošle godine postala majka malenoj djevojčici Editi. Njezin suprug, glumac i redatelj Peđa Gvozdić, nije mogao biti prisutan za vrijeme poroda niti ih vidjeti idući dan.

Petra se jučer na Instagramu prisjetila svega.

Foto: reuters

– Ovako je to bilo prošle godine na današnji dan. Osim što Peđa nije mogao biti dan ranije na porodu sa mnom, nije mogao ni poslije vidjeti Editu i mene. Pa je stajao pred prozorom moje bolničke sobe. Dovikivali smo si, mahali, govorili mobitelom gledajući se s distance – opisala je glumica u priči na Instagramu.

Publika je upoznala lijepu glumicu u serijama "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine". Sa suprugom Peđom već ima kćer Koranu koja je na svijet stigla u rujnu 2016. godine. 

Kad je drugi put ostala trudna, progovorila je za Gloriju o strahovima koji su se javili zbog pogreške u komunikaciji s doktorom, zbog koje je bila uvjerena da s djetetom nešto nije u redu. Cicvarić je pri prvom kontrolnom posjetu ginekologu kazala kako je zadnju menstruaciju prije trudnoće imala mjesec dana kasnije nego što se to stvarno dogodilo.

Doktor je zbog pogrešnog podatka zaključio da s bebom "nešto ne valja", a Petra kaže da su joj te riječi potresle cijeli organizam.

– Doktor je objasnio da se stvari ne razvijaju kako treba i da će najvjerojatnije "to nešto" tijelo samo odbaciti – napisala je glumica. Nakon što je obavila još nekoliko pregleda i nakon što joj je doktor kazao da je beba super i zdrava, dogodila se još jedna trauma. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Dva dana je trajalo to stanje sreće i lakoće, a onda je došlo nešto novo, što nas je ponovno izbacilo i srušilo na zemlju. Odjednom sam dobila krvarenje. Bez bolova, nije bilo obilno, ali bilo je krvi. Nisam mogla vjerovati – piše Petra koja kaže da je odmah pohitala doktoru na pregled, a on ju je uvjerio da je sve u redu.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije