Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuna transformacija

Nasmijavao nas je kao Balki u Potpunim strancima, a ovako danas izgleda: Izgubio je skoro 30 kg

Foto: Profimedia
1/3
01.04.2021.
u 10:56

Pinchota su na taj potez najviše motivrale fotografije sa snimanja showa  "Battle Of The Network Stars". U razgovoru za američke medije glumac je kazao kako je to "bio jedan debeli stari tip'', te se nakon toga polako posvetio izgledu

Glumac Bronson Pinchot, najpoznatiji po ulozi BalkIja u seriji 'Potpuni stranci' na društvenim je mrežama objavio da je tijekom karantene izgubio skoro 30 kilograma. 

Pinchota su na taj potez najviše motivrale fotografije sa snimanja showa  "Battle Of The Network Stars". U razgovoru za američke medije glumac je kazao kako je to "bio jedan debeli stari tip'', te se nakon toga polako posvetio izgledu. Glumac je iz kuće izbacio svu nezdravu hranu, te je sam osmislio veganski režim kojeg se držao. Kilograme je izgubio u godinu dana, a tjelovježbom se nije bavio. 

 

Prije no što je krenuo na dijetu, Bronson je imao problema sa spavanjem, te je neprestano osjećao glad. 
 Podsjetimo, u seriji Balki Bartokomous je rođen i odrastao na izmišljenom grčkom otoku Myposu na kojem je živio kao pastir sa svojim ovcama i sanjao bolji život u Americi. Tada odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona i s vremenom počinje živjeti s njim. 

VIDEO Pogledajte što nam je Goran Navojec  otkrio nakon što je dobio Večernjakovu ružu: 

Komentara 1

VK
vknez
11:48 01.04.2021.

Jedna od glupljih serija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije