Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN (NE)SAVRŠENI

Hana podivljala jer je Goranova nova cura kopira: 'Prva sam to imala'

Claudia Lucia
Foto: Instagram/PIXSELL
1/14
31.03.2021.
u 14:18

– Poljakinja sam i Njemica, kazala je Claudija Lucija i dodala da ima 165 centimetara i 44 kilograma. Pohvalila se da je na dar dobila i buket na kojem je na hrvatskom pisalo "volim te", a ispod toga na njemačkom "ružičaste ruže su svakako za tvoju sestru".

Na društvenim mrežama nastavlja se drama oko prekida Hane Rodić (23) i Gorana Jurenca (40). Nakon što se Gospodin Savršeni vratio bivšoj djevojci vlogerici Claudiji Luciji, otkrilo se i više detalja o njoj. 

Claudija Lucija na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja pratitelja, pa smo tako doznali da ima 27 godina i nema veze s Hrvatskom.

– Poljakinja sam i Njemica, kazala je Claudija Lucija i dodala da ima 165 centimetara i 44 kilograma. Pohvalila se da je na dar dobila i buket na kojem je na hrvatskom pisalo "volim te", a ispod toga na njemačkom "ružičaste ruže su svakako za tvoju sestru".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Claudiju Luciju netko je pitao i gdje je Goran, a ona je objavila video na kojem se vidi Gospodin Savršeni kako sjedi u automobilu pokraj nje i napisala : "Uvijek uz mene." Inače, par zajedno živi u Londonu.

Hana nije ostala dužna novoj Goranovoj odabranici. Istaknula je da je ona bila prva koja je na Instagram storyjima pratiteljima dala mogućnost da je pitaju što god žele, a isto to sad radi Claudia. Rekla je da će i ona uskoro učiniti isto, a dotad je poručila:  "Ljutiti su jer je istina koju govorim suprotna lažnom životu koji žive", pišu 24 sata. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Hana Rodić kazala nam je kako je za njegovu prevaru doznala nedavno.

"Za njegovu vezu s Claudijom doznala sam 25. ožujka kada sam vidjela njezine Storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da je ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da i neću", kaže Rodić koja nam dalje otkriva kada je primijetila da stvari između njih više ne funkcioniraju.

"Shvatila sam da se on počeo drukčije ponašati prema meni kad sam se doselila u Berlin, ali tada je i počela pandemija tako da nisam sumnjala na ljubavnicu. Iako nam se odnos jako popravio u studenome i prosincu prošle godine i moram priznati da smo se jako lijepo slagali dok nisam otišla u Zagreb", priznaje Zagrepčanka.

Kako je on u svojoj objavi spomenuo velike svađe i eskalaciju događaja, pitali smo je na što se to odnosi. "Kad je već iznio prljavi veš u javnost, možda najbolje da to pitate njega i na što je točno mislio, ja ne želim ići tako daleko...on je sebe sam ocrnio svojim izjavama, ja više ništa ne moram reći", kazala nam je Hana.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kurcobolja
15:28 31.03.2021.

Ovu bar razumije što priča.Ovu bar razumije što priča.

CA
cavecanem
15:23 31.03.2021.

44 kile!!?? Kupi joj burek a ne ruže.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:52 31.03.2021.

Vratite nam Maju Š.!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije