Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA EMISIJA

'Naslijeđeno zlo' bi mogao biti 'Egzorcist' 21. stoljeća

08.07.2018.
u 09:05

Večernjakovi kritičari preporučuju vam nove filmske i TV hitove koje ne smijete propustiti

U novoj filmskoj emisiji na Večernji.tv naši filmski kritičari Samir Milla i Robert Bubalo govorili su o odličnom hororu "Naslijeđeno zlo", koji igra u Cinestaru.

Napetost kreće već od prvog kadra, a poznati motivi opsjednutosti prikovat će vas za stolicu. Ipak, posljednjih deset minuta kao da je pisao drugi scenarist, pa zbog toga film ne zaslužuje maksimalnu ocjenu.

Osim toga, govorili smo i o odličnoj seriji "Atlanta" Donalda Glovera, čija je druga sezona nedavno završila na FX-u, HBO-ovom "Preljubu", te seriji "Expanse". Pogledali smo i "Tau" na Netflixu, te saznali puno zaniljivih vijesti iz serijskog svijeta. Pogledajte novu fimsku emisiju: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije