Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASJENILA

Naša voditeljica oduševila izdanjem, komentari obožavatelja pljušte: 'Da prebaciš plahtu...'

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
14.09.2020.
u 19:30

Lijepa voditeljica InMagazina i pjevačica Renata Končić, a mnogima poznata kao Minea, oduševila je pratitelje na Instagramu.

Vjerne gledatelje i pratitelje na društvenim mrežama često počasti selfiejem ili crticama iz svakodnevnog života, a ovoga puta voditeljica i pjevačica Renata Končić iznenadila je obožavatelje u lepršavom izdanju u crnoj haljini s tri četvrt rukavima i remenom na sredini.

- Tu sam k'o doma. Evo i par stylinga od proteklog tjedna, koji vam je najdraži? - upitala je Minea obožavatelje pozirajući ispred zgrade Nove TV i zaradila hrpu komentara.

Foto: Instagram screenshot

"Renata, ti da plahtu prebaciš preko sebe bila bi zgodnija od većine žena", "Ma da bih riječ rekao, Minea", "Prelijepa", Meni su vaše noge toliko predivne, naročito koljena", bili su samo neki od komentara na prelijepa izdanja popularne voditeljice koja se pohvalila kako svoj izgled održava vježbanjem.

S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda, i nisam sretna zbog toga što mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No, trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevnih obaveza. Prije par mjeseci prvi puta sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja - ispričala je nedavno voditeljica koja je nedavno pod okriljem misterioznosti priznala da u njenom životu postoji jedan poseban muškarac.

- U mom životu uvijek postoji poseban muškarac. Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i s različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - kazala je za Reflektor. 

Podsjetimo, voditeljica je prošle godine prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom. Iako Minea ne priča baš često o privatnom životu, već se u 2017. šuškalo da su prekinuli.

 


 

Ključne riječi

Komentara 7

RO
roland
21:25 14.09.2020.

Minea zrači. Odlično izgleda. Vidi se da je sretna.

MA
mario11
20:53 14.09.2020.

dobra stara Minea

ZA
zagabria4
21:48 14.09.2020.

Dobra Minea ali prekasno. Ipak bolje od žanamari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije