Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarobljeni u stanu

Uznemirujući video! Glumac danima boravio uz tijelo sestre koja je umrla od koronavirusa

Foto: Facebook
12.03.2020.
u 12:30

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju

Talijanski glumac i fitness trener Luca Franzese šokirao je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio potresan video u kojem je prikazao mrtvo tijelo svoje sestre koja ja preminula od koronavirusa.

Luca, koji se pojavio u talijanskoj kriminalističkoj televizijskoj seriji Gomorra, tvrdi da je njegova sestra Teresa preminula u subotu u svom domu u Napulju te da joj je bio dijagnosticiran COVID-19.

– Moja je sestra jučer umrla, vjerojatno zbog virusa, a ja od jučer navečer čekam odgovore. Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila – rekao je u prvom od videa koji je objavio prije nekoliko dana.

Dan kasnije otkrio je kako su još tri člana njegove obitelji zaražena koronavirusom.  Nastavlja se noćna mora – istaknuo je.

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju.

Talijanski mediji pišu i kako od 8. ožujka jedan lokalni političar pokušava pronaći pogrebni ured koji bi zbrinuo tijelo preminule Terese. Nakon što se Lucin video proširio društvenim mrežama, djelatnici pogrebnog poduzeća došli su u njegov dom i zbrinuli tijelo. Teresa je u međuvremenu i pokopana, no bez prisustva obitelji.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:56 12.03.2020.

"Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila" kako tipično za Talijane.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:23 12.03.2020.

Umrla mu je sestra. Kakva divna prilika za snimiti video i objaviti na društvenim medijima. Brave new world.

DU
Deleted user
13:34 12.03.2020.

Neodgovornim ponašanjem su urušili zdravstveni sustav u zemlji, a onda se čude što ih je "Italija napustila"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije