Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vjeruju

Naša pjevačica iznenadila obožavatelje objavom: 'Okrenut ću se drugom poslu'

Foto: Instagram
1/6
23.02.2020.
u 16:39

Napisala je kako će nastaviti objavljivati nove pjesme, ali da će napraviti pauzu s nastupima nakon veljače, te je kazala kako postoji mogućnost da će se okrenuti nekom drugom poslu.

Pjevačica i pobjednice prve sezone hrvatskog The Voicea, Nina Kraljić na društvenim mrežama je objavila da se povlači s glazbene scene.

Napisala je kako će nastaviti objavljivati nove pjesme, ali da će napraviti pauzu s nastupima nakon veljače, te je kazala kako postoji mogućnost da će se okrenuti nekom drugom poslu.

"Nisam dobila osjećaj da Hrvatska cijeni ovo što mogu ponuditi pogotovo jer mi je u cilju uvijek bila promocija i našeg etno izričaja uz sklapanje starog s novim, fuzije etna i popa i filmske glazbe" napisala je pjevačica, a osvrnula se i na stanje glazbe u Hrvatskoj.

"Mnogi ljudi će ti prije reći da si za vanjsko tržište nego što će htjeti zadržati te ovdje ili ostvariti suradnju. Glazba je počela gubiti vrijednost, pjesme se štancaju kao na traci i sve je bitnije od glazbe same" stoji u objavi.

Podsjetimo, Nina je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2016., a nedavno je potvrdila da je u vezi , te fotografije s dečkom Dorjanom često objavljuje na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije