Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

Hrvatsku Kim Kardashian pratitelji napali zbog bebe, ona im nije ostala dužna

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
23.02.2020.
u 13:35

Podsjetimo, Jelena je sina dobila sa zaručnikom, bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem, s kojim je nedavno kupila kuću.

Jedna od najpraćenijih domaćih influencerica, Jelena Perić nedavno je rodila svoje prvo dijete. S bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem dobila je sina kojem su novopečeni roditelji nadjenuli ime Teo.

Koliko uživa u majčinstvu Jelena je pokazala svojim pratiteljima i na Instagramu uz fotografije na kojima je javnosti po prvi puta otkrila svog dječaka. - Riječima ne mogu opisati kako se osjećam kad vidim njegovo maleno lice. Moj cijeli svijet - napisala je Perić uz objavu.

Ipak, neki njezini pratitelji nisu bili pretjerano zadovoljni jer nije pokazala lice bebe.

"Ako želiš sakriti svoje dijete, čemu onda objavljivanje slike? Ili ga pokaži ili nemoj pokazivati", bio je jedan od komentara na koji je reagirala i sama blogerica.

"Ne vidim tu nigdje modu, a i nema se tu što objašnjavati. Pokazat ću ga kad ću to htjeti. Moje dijete, valjda smijem odlučivati sama za sebe i za njega?" poručila je.

Podsjetimo, Jelena je sina dobila sa zaručnikom, bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem, s kojim je nedavno kupila kuću. Nedugo nakon što je objavila informaciju da čeka prinovu, Jelena je snimila i video u kojem je obožavateljima otkrila kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće.

Priznala je kako joj je bilo teško i osjećala se deprimirano i povukla se na neko vrijeme s društvenih mreža. – Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku drugog tromjesečja osjećam super – rekla je tada Jelena koja je otkrila i kako se osjećala kada je saznala da je u drugom stanju. - Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije