Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Naša najseksi novinarka pohvalila se novim poslovnim uspjehom: 'Uzbuđena sam'

Foto: Privatni album
1/13
15.09.2021.
u 14:35

- Jako sam ponosna na tebe anđele i jako sam uzbuđena - jedan je od komentara ispod fotografije kojom se novinarka Fani Stipković pohvalila svojim poslovnim uspjehom.

Naša najseksi novinarka s madridskom adresom Fani Stipković (39) na svojem se Instagram profilu pohvalila novim velikim poslovnim uspjehom. Stipković je svojim pratiteljima obznanila da će biti voditeljica na World Football Summit Awardsu, koji će se održati na Wanda Metropolitano stadionu. "Uzbuđena sam što ću biti voditeljica na vodećem međunarodnom događanju nogometne industrije, gdje će najbolji profesionalci iz industrije biti priznati i nagrađeni. Vidimo se na World Football Summit Awards na Wanda Metropolitanu", napisala je u opisu na Instagramu

U komentarima su joj pratitelji poručili da su ponosni te joj čestitali. "Jako sam ponosna na tebe anđele i jako sam uzbuđena", jedan je od komentara. Tu su uslijedile i brojne čestitke te emotikoni koji pokazuju uzbuđenje, kao i srca. 

Podsjetimo, ljetos je Stipković objavila fotografiju svog treninga boksa u bikiniju na Instagramu. Inače, novinarka s madridskom adresom ovo ljeto odmor je provela u Hrvatskoj. Prvo je posjetila Dalmaciju, a zatim i Istru. Dodajmo da je ona nakon studija u Hrvatskoj preselila se u Madrid, a tamo je pokrenula i vlastiti kanal 'Fani TV', na kojem se emitiraju ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatima i poduzetnicima, kao i lifestyle sadržaj.   

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte'

 

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Mi
08:39 16.09.2021.

Jesi uzbudjena,..super

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:23 15.09.2021.

Ova nema problema sa zaposlenjem, samo mora biti poslušna.

DU
Deleted user
15:23 15.09.2021.

novinarka :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije