Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGORŠALO JOJ SE STANJE

Marina Tucaković pozitivna na koronu i priključena na respirator

Foto: Instagram
1/9
15.09.2021.
u 13:54

Autorica tekstova poznatih hitova nakon prijama u bolnicu imala je pozitivan test na COVID-19 te je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiše Mišovića u Beogradu, gdje je priključena na respirator.

Autorica brojnih hitova s područja bivše Jugoslavije Marina Tucaković (67) pozitivna je na koronavirus te je priključena na respirator zbog čega je i prebačena iz privatne klinike u KBC Dragiše Mišovića u Beogradu, javljaju srbijanski mediji. Tucaković je hospitalizirana zbog gušenja te je bila priključena na kisik nakon što je njezin sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć putem društvenih mreža. "Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U COVID legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam", napisao je Radulović, a nedugo nakon objave, pratitelje je obavijestio da je uspješno pronađen tehničar koji je pomogao njegovoj majci i zahvalio. 

Njezino stanje opisao je i njezin suprug. Za srbijanske medije je rekao da Tucaković ne može govoriti te da se ne osjeća dobro. "Oprostite, ali nisam u stanju govoriti", kratko je poručio medijima nakon što je rekao kako je ona.

Podsjetimo da se Tucaković već godinama bori s karcinomom dojke, a prošla je šest ciklusa kemoterapija te joj je rak metastazirao na jetra, pluća, mozak i kosti. Dok je prolazila kroz šesti ciklus kemoterapije, rekla je kako ne gubi nadu i optimizam i priznala je tada kako je izmorena, ali se i dalje bori. Rekla je kako piše pjesme kad ima inspiracije, ali kako pjevači zbog pandemije koronavirusa nemaju koncerte pa je i interes za novim pjesmama sve manji.

Inače, Tucaković je napisala neke od najvećih hitova glazbenih zvijezda iz regije. Autorica je teksta pjesme "Svi pjevaju, ja ne čujem" koju izvodi Mišo Kovač, za Olivera Dragojevića napisala je "Što to bješe ljubav", za Magazin "Tri sam ti zime šaptala ime" dok je Severina otpjevala njezine hitove "Gade", "Gas, gas" i "Tridesete".

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
14:22 15.09.2021.

Tužno. Razveselila je mnoge... "Što to bješe ljubav"... neće đubrad poput Šeljelja završit u mukama 🤨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije