Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW

Naša najseksepilnija navijačica pokazala kako pleše trbušni ples

Foto: Instagram
1/7
04.09.2020.
u 08:00

Ivana možda nije sasvim zadovoljna svojom izvedbom ali njezini obožavatelji, kojih samo na ovoj društvenoj mreži ima 222 tisuće, pohvalili su njene plesne vještine.

Jedna od najvatrenijih navijačica naše reprezentacije, Ivana Knoll još uvijek uživa na odmoru, a trenutno se nalazi u Istri i objavila je na svom Instagramu video u kojem je pokazala kako pleše trbušni ples. - Moje vještine trbušnog plesa i nisu baš najbolje nakon 8-mjesečne pauze - napisala je Ivana uz video koji je objavila.

Ivana možda nije sasvim zadovoljna svojom izvedbom ali njezini obožavatelji, kojih samo na ovoj društvenoj mreži ima 222 tisuće, pohvalili su njene plesne vještine. Veliki dio obožavatelja Ivana je stekla za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je dobila nadimak najvatrenije navijačice, a ona je to iskoristila kasnije i za promociju kupaćih kostima s uzorkom kockica.

Lijepa Ivana osvojila je i strane medije koji su pisali o njoj kao o najseksi hrvatskoj navijačici i britanski The Sun posvetio je cijeli članak Ivani koja je nogomet zavoljela uz oca koji ju je vodio na utakmice. The Sun je o Ivani pisao nakon što je objavila video u kojem twerka. Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki za Instagram sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:34 04.09.2020.

Ova pod svaku cijenu želi biti sponzoruša

AL
alfagt2015
08:58 04.09.2020.

a jel to ona sponzoruša što se taslaci za ulaznice

LU
lukathereem
08:42 04.09.2020.

Neš ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije