Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra poruka

Hana nakon Matanićeve kritike: Zavidiš im za lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga nisi mogao priuštiti

Foto: Instagram
1/10
03.09.2020.
u 10:57

"Današnji medij je online, današnja mladost je online, život nam je online... Na kraju krajeva onda su svi svjetski giganti glupani jer plaćaju promocije Influencerima! P.S. Na mom Instagramu "koji ne pratite" u highlightsima pod imenom DUŠEBRIŽNICI su video zapisi gdje je sve malo bolje objašnjeno za vas NATPROSJEČNO inteligentne", zaključila je voditeljica.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković još je jedna od onih koji su odlučili komentirati dramu oko influencera nakon što je mlada influencerica Doris Stanković podijelila seriju videa u kojemu se požalila na porečki restoran koji ju je nepristojno odbio na ponudu za suradnju.

1/8

"Jedino što mogu zaključiti iz statusa nekih persona je da zapravo je*eno zavide pojedinim Influencerima na njihovom načinu života. Znam, i ti bi junače ali te vrijeme pregazilo pa sada zavidiš internetu koji im je donio lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga, kojima se toliko hvališ, nikada nisi sebi mogao priuštiti. Domet natprosječnog IQ-a svodi se na pisanje statusa po društvenim mrežama o Influencerima...Idem ih sada što više poniziti pa da u moru ovih koji su Facebook ratnici budem faca. Druže, i ja sam grijala klupe političkih nauka pa već godinama ne radim u struci (novinarskoj) jer mi se upravo to influencanje koje toliko blatiš deset puta više isplati. Zamisli", započela je, a daje se naslutiti da misli na redatelja Dalibora Matanića koji je na Facebooku prije nekoliko dana jasno iznio svoj negativan stav o influencerima i onome kako oni zarađuju svoj novac. No nakon tog se on i ispričao Doris. 

"Ono što neki svjetski Influenceri (da nas domaće ne hvalim) zarade potpisom samo jednog ugovora ti nećeš za života. Nitko tko zaradi ozbiljne novce na pošten način nije niti glup i niti površan shvatite to. A vi upravo tako Influencere doživljavate. Nikome se ništa ne dešava slučajno nego je u sve to uložen rad, trud i malo sreće. Nije sve u novcima! Ok, nije, ali ti čine život ljepšim i lagodnijim. Sorry Šeldon, ali tako je kako je i to je jedina istina", dodala je.

Foto: FIBA/Screenshot

"Današnji medij je online, današnja mladost je online, život nam je online... Na kraju krajeva onda su svi svjetski giganti glupani jer plaćaju promocije Influencerima! P.S. Na mom Instagramu "koji ne pratite" u highlightsima pod imenom DUŠEBRIŽNICI su video zapisi gdje je sve malo bolje objašnjeno za vas NATPROSJEČNO inteligentne", zaključila je voditeljica.

Komentara 15

Avatar najbolji13
najbolji13
11:14 03.09.2020.

ti ces nekome govoriti o moždanim vijugama da nema medija ne bi bilo ni tebe

DU
Deleted user
11:25 03.09.2020.

Hana s tom facom može reklamirat sjekire i motorne pile, možda i gumene čizme za štalu. Sva njena pamet je u izdašnom međunožnom prometu...

RO
Rosenkreutz
11:50 03.09.2020.

Niti sam za, niti protiv influencera. Ima ljudi koji doista znaju što rade, kreativni su i na tome im svaka čast, ali ova mlada dama ne da nije na razini zadatka nego je daleko ispod svake razine. Uostalom, koji jee kriterij da samog sebe proglasiš influencerom? 100.000, 500.000 ili milijun pratitelja. Što se Matanića tiče, nije on neko cvijeće, ali je u ovom slučaju sasvim u pravu, i mlada dama mu treba biti zahvalna jer ju je upravo on, nadam se nakratko, maknuo iz potpune anonimnosti u koju će utonuti čim se priča zamijeni nekom novom, jednako površnom i nebitnom pričom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije