Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bojana Gregorić pokazala kako spava na poslu, a zaboravila je i na zaštitnu masku

Naime, podijelila je fotku kako leži preko tri spojene drvene stolice, na kojima je i zaspala, a od umora nije razmišljala ni da joj zaštitna maska ne stoji dobro.
20. studenoga 2020. u 08:40 5 komentara 6025 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/9

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom je Instagramu pokazala kako je u prostorima kazališta Gavella odlučila predahnuti između proba.

Naime, podijelila je fotku kako leži preko tri spojene drvene stolice, na kojima je i zaspala, a od umora nije razmišljala ni da joj zaštitna maska ne stoji dobro. 

"Moj dragi kolega Goran Grgić jednom prilikom opisujući ljubav prema glumačkom pozivu rekao je: - Ma glumci bi i spavali na pozornici kada bi to netko htio gledati!", napisala je Bojana uz fotografiju i dodala hashtagove "Uhvaćena, spavanje na radnom mjestu".

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

Ljubav prema pozornici i glumi jača je i od umora pa je odlučila prileći na spojene neudobne stolice, a glavu nasloniti samo na zimsku jaknu te tako legla kako bi barem malo zatvorila oči i napunila baterije za nove probe koje je čekaju. Rukom je zaklonilalice od svjetla, a nije ni primijetila da joj je zaštitna maska skliznula s nosa te je pokrivala samo usta.

Kako se ovaj prizor ne viđa često, njezini kolege odlučili su ovjekovječiti ovaj trenutak. 

PJESMA O ZEMLJI Poznata hrvatska glumica glumila je u spotu Michaela Jacksona: 'Rekli su mi da podsjećam na Liz Taylor' kakva promjena Makeover u 'Životu na vagi': 'Zapušteni' kandidati zablistali u neviđenom izadnju Farma: More i Maslina Žestoka svađa farmera: 'Faca joj se skroz izokrenula kada je počela vikati'
objavio na Instagramu
Šprajca šefovi snimali kako dolazi na posao, njegova reakcija je urnebesna
Samo na Večernji TV-u
Financijski stručnjak Igor Škrgatić otkriva kako se riješiti ovrha i ostalih financijskih problema
  • Content:

    Od čega se, ta, umorila? Da nema koronu? Plaćamo je da bi spavala na poslu? Traži minimalac, premda spava? Nije li kažnjivo drugoga slikati, neznajući? Ili je, samo, htjela pokazati nove tenisice, ono - sponzor neki..? Jel popravila krov, izmirla ... prikaži još! se sa stanarima? Kukala donedavno sveu16..

  • nemanatrag:

    Enese kuha li hanuma išta jestivoga?

  • Content:

    Od čega se, ta, umorila? Da nema koronu? Plaćamo je da bi spavala na poslu? Traži minimalac, premda spava? Nije li kažnjivo drugoga slikati, neznajući? Ili je, samo, htjela pokazati nove tenisice, ono - sponzor neki..? Jel popravila krov, izmirla ... prikaži još! se sa stanarima? Kukala donedavno sveu16..Maska, pri spavanju, nije potrebna..Čemu ova reklama?