Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svladao ju umor

Bojana Gregorić pokazala kako spava na poslu, a zaboravila je i na zaštitnu masku

Foto: Instagram screenshot
1/9
20.11.2020.
u 08:40

Naime, podijelila je fotku kako leži preko tri spojene drvene stolice, na kojima je i zaspala, a od umora nije razmišljala ni da joj zaštitna maska ne stoji dobro.

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom je Instagramu pokazala kako je u prostorima kazališta Gavella odlučila predahnuti između proba.

Naime, podijelila je fotku kako leži preko tri spojene drvene stolice, na kojima je i zaspala, a od umora nije razmišljala ni da joj zaštitna maska ne stoji dobro. 

"Moj dragi kolega Goran Grgić jednom prilikom opisujući ljubav prema glumačkom pozivu rekao je: - Ma glumci bi i spavali na pozornici kada bi to netko htio gledati!", napisala je Bojana uz fotografiju i dodala hashtagove "Uhvaćena, spavanje na radnom mjestu".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ljubav prema pozornici i glumi jača je i od umora pa je odlučila prileći na spojene neudobne stolice, a glavu nasloniti samo na zimsku jaknu te tako legla kako bi barem malo zatvorila oči i napunila baterije za nove probe koje je čekaju. Rukom je zaklonilalice od svjetla, a nije ni primijetila da joj je zaštitna maska skliznula s nosa te je pokrivala samo usta.

Kako se ovaj prizor ne viđa često, njezini kolege odlučili su ovjekovječiti ovaj trenutak. 

Komentara 5

CO
Content
15:31 20.11.2020.

Od čega se, ta, umorila? Da nema koronu? Plaćamo je da bi spavala na poslu? Traži minimalac, premda spava? Nije li kažnjivo drugoga slikati, neznajući? Ili je, samo, htjela pokazati nove tenisice, ono - sponzor neki..? Jel popravila krov, izmirla se sa stanarima? Kukala donedavno sveu16..

NE
nemanatrag
10:19 20.11.2020.

Enese kuha li hanuma išta jestivoga?

CO
Content
13:39 21.11.2020.

Od čega se, ta, umorila? Da nema koronu? Plaćamo je da bi spavala na poslu? Traži minimalac, premda spava? Nije li kažnjivo drugoga slikati, neznajući? Ili je, samo, htjela pokazati nove tenisice, ono - sponzor neki..? Jel popravila krov, izmirla se sa stanarima? Kukala donedavno sveu16..Maska, pri spavanju, nije potrebna..Čemu ova reklama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije