Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozite joj

Naša glumica objavila oglas za posao, traži pomoć za nepokretnu majku: 'Molim vas dijelite ovo i dalje'

Zagreb: Promocija knjige Mani Gotovac 'Rastanci'
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
09.01.2021.
u 15:17

Natalija je objavila oglas u kojem stoji da traži žensku osobu koja bi joj pomogla oko brige za nepokretnu majku. Oglas se odmah počeo dijeliti društvenim mrežama, a na svom ga je profilu podijelila i dizajnerica Matija Vuica.

Zagrebačka glumica Natalija Đorđević prije nekoliko dana odlučila je potražiti pomoć putem društvenih mreža. Naime, Natalija je objavila oglas u kojem stoji da traži žensku osobu koja bi joj pomogla oko brige za nepokretnu majku.

- Tražim ženu za pomoć oko nepokretne mame, a potrebno je i da mi pomaže u kući (kuhanje, spremanje). Radno vrijeme od 8-15 h, poželjno je da može raditi i subotom. Detalji u inbox/DM - napisala je Natalija i zamolila svoje prijatelje i pratitelje da podijele njezin oglas.

Foto: Daniel Pavlić

Učinila je to i naša dizajnerica Matija Vuica. - Ako poznajete nekog javite se ovoj divnoj ženi Nataliji Đorđević. Možete i meni pa ću proslijediti - napisala je Matija na svom Insta Storyju.

Foto: Instagram screenshot

I nije bila jedina. Svim dobrim ljudima Natalija se jučer obratila ponovno putem Facebooka i zahvalila im na dijeljenju oglasa naglasivši kako je ponuda još uvijek aktualna. - Hvala svima koji imaju puno više follovera nego ja, a sherali su moju objavu o mami - zakon ste slobodno sherajte i dalje .. hvala - napisala je glumica.

 

Foto: Daniel Pavlić

Inače, Natalija je potkraj prosinca dala intervju Večernjem listu u kojem je otkrila da tijekom pandemije najviše strepi od toga da ne zarazi nepokretnu majku o kojoj skrbi.

Foto: Vanja Šolin/Privatna arhiva

- Od prvog dana poštujem sve propisane mjere, educiram se. Radim sve što je u mojoj moći da se ne zarazim, ne samo zbog nepokretne mame o kojoj skrbim već 22 godine i koja je i onkološki bolesnik nego i zbog drugih ljudi, odgovornosti prema kolegama s kojima radim. Na početku ove pandemije imala sam, ispostavilo se, utopijsku ideju da će nas ovako velika nevolja učiniti boljim ljudima, potaknuti empatiju, ali vidim da se to nije dogodilo i očito se neće dogoditi - rekla je glumica koja jedva čeka kraj pandemije pa da 150. put odigra i svoju monodramu "Potrošeni snovi".

Foto: Vanja Šolin

Ključne riječi

Komentara 3

KO
kompjuter
16:22 09.01.2021.

koja je ova glumica,nikad čuo a toliki prostor na portalu i novinama i za ovakav posao,za nepovjerovati našto su spali ukakani mediji,gdje smo mi obični ljudi

KP
konzervativni_preporod
16:04 09.01.2021.

Gdje su tisuće drugih ljudi kojima je potrebna ovakva i veća pomoć ali koji ne mogu potegnuti vezu prema korumpiranim urednicima portala kako bi njihov apel bio ovako medijski eksponiran

Avatar Tombstone
Tombstone
18:29 09.01.2021.

Koja je sad ova???? Vidi se samo da ne iz nekog razloga dio "establismenta" jer trazi od "influencera" da " sheraju" medju svojim " foloverima"....naravno, od njih ne ocekuje pravu pomoc jer ne znaju ni kuhati ni spremati. Jedino bi mogla pomoci lisac s stukom sa slagom i pokojom pjesmicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije