Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJU mu SE

Komentari ne prestaju! Novak Đoković pokazao blagdanski stol, a zbog jednog detalja ne daju mu mira

Foto: Instagram
1/13
09.01.2021.
u 12:12

Najbolji tenisač svijeta na društvenim je mrežama s fanovima odlučio podijeliti dio božićne atmosfere iz svoga doma.

Ugodne blagdane svojim fanovima odlučio je čestitati i Novak Đoković koji je podijelio dijelić božićne atmosfere iz vlastitog doma, a na fotografijama na Instagramu pohvalio se blagdanskim stolom zbog kojeg ga fanovi ne puštaju na miru. Naime, tamo je prikazao i kruh koji se tradicionalno peče za Badnjak i u koji se stavlja novčić, a zbog njegovih brojnih alergija, obožavatelji nagađaju da je bez glutena.

'I česnicu Jeca Đoković sprema, ali glutena tamo nema', 'Plećka je vjerojatno od avokada', samo su neki od šaljivih komentara na Instagramu pored fotografija s kojima je Novak Đoković čestitao pravoslavni Božić .

Foto: Instagram screenshot

'Želimo vam svima mir i sklad u duši, srcu i umu', napisao je slavni tesnisač kojem su 2010. otkrili intoleranciju na gluten, a koja mu je zadavala mnoge teškoće i zdravstvenih problema te ga usporavala u sportskom trijumfu. Nakon toga odlučio je izbaciti sve mliječne proizvode iz prehrane te rafinirani šećer.

Foto: instagram.com/djokernole

Godinama se bavi jogom i meditacijom te jede povrće, ali ne želi da ga se zove veganom. 

Španjolski mediji nedavno supisali da je Novak nedavno u Španjolskoj, u Marbelli, kupio vilu u iznosu od 10 milijuna eura, odnosno 80 milijuna kuna. Navodno ima čak devet soba te osam kupaonica i dvije sobe za goste. Uz to, tu su i  velika teretana, soba za biljar i stolni tenis, kino, kao i veliki teniski teren.

Ključne riječi

Komentara 24

BU
Bubreg2020
12:50 09.01.2021.

Zato nemaju nikakve primjedbe na blagdanski stol Svetlane Veličković Ražnatović.

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
13:08 09.01.2021.

jeste vise naporni sa ovim crnogorcem dokovicem . pustite covjeka na miru te nas druge jednako sa njegovom privatnoscu

Avatar film
film
13:22 09.01.2021.

kaj i turci slave božić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije