Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Leona Paraminski objavila preslatku fotku s kćerkicom: 'Naše hrvatsko ljeto'

Leona Paraminski
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
21.06.2022.
u 12:50

Na fotografiji Leona Paraminski pozira u ružičastoj kombinaciji te sa sunčanim naočalama, a kosu je zavezala u rep. Glumica je nasmiješena, a u naručju drži malenu Liv u bijelom kompletiću.

Glumica Leona Paraminski (42) na Instagramu je svojim pratiteljima otkrila da se sa svojom kćeri Liv nalazi u Zagrebu. Na objavljenoj fotografiji Leona je pozirala u ružičastoj kombinaciji te sa sunčanim naočalama, a kosu je zavezala u rep. Glumica je na fotografiji nasmiješena, a u naručju drži malenu Liv u bijelom kompletiću.

"Naše hrvatsko ljeto", napisala je pored fotke.

U komentarima su joj brojni pratitelji uputili brojne emotikone srca. "Dobro došle u Europu", pisali su im te dodali da Leoni majčinstvo odlično pristaje. Leonini pratitelji komplimente su uputili i Liv. "Premedena je", "Baš je narasla", pisali su.

Podsjetimo, glumica je rodila u istoj bolnici u kojoj i Meghan Markle, Santa Barbara Cottage u Kaliforniji, gdje već živi i radi godinama. Leona je otvoreno govorila i o medicinski potpomognutoj oplodnji kojoj se podvrgnula u Hrvatskoj te nije krila koliko se veseli postati majka. Objasnila je i kako su se i ona i suprug odlučili za ime Liv. 

– U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno, kao što uostalom misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno život, a na starom nordijskom ima i značenje skloništa i protekcija – objasnila je u jednom intervjuu. 

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije