Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se na posao

Naša glumica o teškoj dijagnozi: 'Imala sam druge planove, a život mi je donio leukemiju'

Foto: Facebook
1/5
24.04.2021.
u 15:12

U listopadu prošle godine i sama je bila zaražena koronavirusom. - Srećom, dobro sam prošla, moje tijelo je, ajmo reći, blaže reagiralo na virus. Nije me pokosio, ali me je usporio - priznaje glumica koja je prije sedam godina preboljela i leukemiju.

Zagrebačka glumica Vesna Ravenšćak vratila se na daske koje život znače. U novom mjuziklu 'Mama, ja sam pozelenio' kazališta Žar Ptica Vesna igra profesoricu tjelesnog nemoćnu pred izazovima 21. stoljeća.  Premijera se očekuje u svibnju, a uoči predstavljanja mjuzikla publici Vesna je otkrila kako izgleda život glumaca u doba korone, kako se s virusom sama izborila, ali i o čemu mašta. 

- U ova izazovna vremena raditi predstavu, i to još mjuzikl, ravno je osvojenom jackpotu na lutriji. Toliko je prekrasna atmosfera na probama da neke neminovne promjene gotovo i ne primjećujemo ili ih barem ne detektiramo kao problem. Maske su postale dio outfita, razmak se prirodno drži izvan scene, svaka, pa i najmanja prehladica, odgovorno se testira na Covid 19 i tako se pazi da ne ugrozimo zdravlje jedni drugih. Neki od nas su već i primili cjepivo tako da probe mogu opisati kao odgovorne i najveselije u zadnjih godinu dana, a slobodno mogu reći i više - kazala je Vesna za 24 sata. 

Foto: Facebook/TS Auris

U listopadu prošle godine i sama je bila zaražena koronavirusom. - Srećom, dobro sam prošla, moje tijelo je, ajmo reći, blaže reagiralo na virus. Nije me pokosio, ali me je usporio - priznaje glumica koja je prije sedam godina preboljela i leukemiju. 

- Te 2014. sam ponovno rođena i otad se stvarno trudim živjeti. Ne previše strahovati, ne brinuti se. Naučila sam na težak način jer dok sam imala druge planove, život mi je donio leukemiju. Nisam se izluđivala od brige kad je krenula pandemija, ali sam činila sve što je u mojoj moći da se zaštitim. Često znam reći: ‘Ah, gdje ste vi bili kad je maska bila moja stvarnost’. Prije sedam godina nisam smjela u dvorište izaći bez maske - rekla je glumica. 

Otkrila je ponešto i o planovima za budućnost. - Želja mi je otići u New York, nadam se već ovog Božića - zaključila je glumica. 

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković 


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:26 25.04.2021.

Puno zdravlja želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije