Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreli ga

Naš pjevač pozirao sa suprugom Kolinde Grabar-Kitarović: 'Dao nam je podršku da izdržimo'

Foto: Twitter
1/6
03.10.2020.
u 19:00

"Evo jedne jučerašnje, na jednom događanju Kiki i ja sreli smo Jakova Kitarovića i on nam je dao podršku da izdržimo!", napisao je šaljivi Šajeta.

Domaći kantautor Dražen Turina-Šajeta na jednom je događaju na kojemu je bio sa suprugom, sreo Jakova Kitarovića, supruga bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

"Evo jedne jučerašnje, na jednom događanju Kiki i ja sreli smo Jakova Kitarovića i on nam je dao podršku da izdržimo!", napisao je šaljivi Šajeta.

Foto: Twitter

Podsjetimo, trenutna situacija s koronavirusom inspirirala je omiljenog domaćeg kritičara svakodnevice da nakon kraće diskografske pauze izda pjesmu "Sve dođe i prođe (molitva jednog hipohondra)". Emotivno, satirično i iskreno Šajeta je iznio svoje viđenje današnjice, a kako kaže, pjesma je nastala spontano, na brzaka i nosi poruku koju bismo svi trebali zapamti - "Sve dođe i prođe" ili kako Šajetina baka kaže "se pride i se pasa".

- Pjesmu sam napisao takoreći u dahu dan kasnije nakon potresa u Zagrebu što me dodatno pogodilo, a već sam i prije bio potresen, kao uostalom i mnogi drugi svime ovime što se trenutno događa. – reako je Šajeta i nastavio: “To ipak, kao što možete čuti, nije narušilo moj već poslovični uvrnuti i satirični pristup teškim temama".

Ključne riječi

Komentara 6

ZB
Zoki-Bijela
20:29 03.10.2020.

Pjevac..

DU
Deleted user
16:32 04.10.2020.

Sve mutav ali uzima sa hrpe

IJ
Istina_je_bolna
10:38 04.10.2020.

E bas se usrećio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije