Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'CURAMA JE TO SLATKO'

Naš glumac otvorio dušu i progovorio o problemu s kojim se muči još od osnovne škole

Filip Vidović
Foto: Nova TV
1/7
23.05.2022.
u 13:29

- Imam malo problema s mucanjem, ali to nije ono što me tu koči. Počeo sam mucati u osnovnoj školi, u 5. ili 6. osnovne, a curama je to bilo slatko. S mucanjem možeš sve, možeš i glumiti i pjevati, možeš sve - naglasio je Vidović , a dodao je i kako mu se život dosta promijenio otkako sudjeluje u showu.

Glumac Filip Vidović (31) ušao je s mentoricom Paulom Jeričević u finale "Plesa sa zvijezdama", a tijekom polufinalne emisije progovorio je o problemu koji ga muči još od osnovne škole.

U prilogu koji je prikazan prije njegova nastupa s Paulom, Filip je otkrio da mu najveći stres u showu predstavlja davanje izjava, jer muca.

- Pratim 'Ples sa zvijezdama' od prve sezone, htio sam biti unutra i pobijediti. Zapravo mi je važno da dođemo u finale i da damo sve od sebe tamo. Ples mi nije stres, više mi je gušt i uživanje. Nekako mi je na samom početku najstresnija stvar bila davanje izjava. U liveu mi to zna bit stresno ako me Maja i Igor nešto pitaju, ali radim i na tome, i to je sad već puno, puno bolje - ispričao je Filip.

- Imam malo problema s mucanjem, ali to nije ono što me tu koči. Počeo sam mucati u osnovnoj školi, u 5. ili 6. osnovne, a curama je to bilo slatko. S mucanjem možeš sve, možeš i glumiti i pjevati, možeš sve - naglasio je, a dodao je i kako mu se život dosta promijenio otkako sudjeluje u showu.

Ljudi mi sve više prilaze, a to je zapravo jako zabavno i simpatično. Ima nešto lijepo u tome - kazao je glumac.

VIDEO: Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije