Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Publika razočarana Markovim ispadanjem: 'Puno je bolji plesač od nekih koji su u finalu zbog 'pozitivne energije'

Ples sa zvijezdama
Foto: Nova TV
1/24
23.05.2022.
u 08:36

- Teško je pred finale odlučiti tko je bolji,a tko lošiji.Sandi ima ritma i lako hvata korake,zna napraviti show,ima navijače i zato prolazi bez obzira na činjenicu da pleše s mentoricom koja veze s vezom pola epizoda nije imala - komentirala je jedna gledateljica

Marko Petrić i Gabriela Pilić ispali su u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji "Plesa sa zvijezdama", a to se čini se nije baš svidjelo publici, koja je komentirala emisiju na Facebooku. 

"Znači - razočarana sam. Totalno. Marko je puno bolji plesač od nekih koji su u finalu završili zbog "pozitivne" energije", poručila je jedna gledateljica, a druga je dodala kako bi radije da je ispao Sandi Pego, jer joj je iritantan.

Foto: Nova TV

- Pa nije ovo emisija gdje se proučava je li netko iritantan hah..Mislim da je to nebitno ako čovjek dobro pleše - replicirala joj je gledateljica. 

Foto: Nova TV

- Teško je pred finale odlučiti tko je bolji,a tko lošiji.Sandi ima ritma i lako hvata korake,zna napraviti show,ima navijače i zato prolazi bez obzira na činjenicu da pleše s mentoricom koja veze s vezom pola epizoda nije imala.Jelena po meni apsolutno čudo jer su sve koreografije do sad bile odrađene odlično i najviše je napredovala uz Mrkića koji ubija i ples i koreografije. Fićo zadnjih par epizoda popustio,Pedro standardno simpatičan i dobar.Pitanje koga publika vise preferira i bojim se da tu Sandi ima prednost - mišljenja je gledateljica, a bilo je i onih kojima je bilo žao što su ispali Marko i Gabriela. 

Foto: Nova TV

- Iskreno žao mi je zbog njih... super su bili funkcionirali kao par kroz sezonu, ali za danas sam imala osjećaj da to nije to, kao da su zaštekali i nisu dali 100 posto od sebe... A što se tiče finalista.... Potpuno zasluženo su tu sada i tko god da pobjedi bit će mi drago jer su nevjerojatno talentirani i istrenirani - napisala je korisnica Facebooka. 

VIDEO: Grdović teturao po pozornici i pao, odvukli ga zaštitari 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije