Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lako se zaljubi

Naš glumac i veliki zavodnik otkrio je u koga se zaljubio kao glupavi tinejdžer

Lujo Kunčević
Foto: Žarko BašićPIXSELL
1/6
06.11.2019.
u 13:41

Glumac Lujo Kunčević nakon bivše misice Ivane Mišure ljubio je studenticu fizioterapije Petru Reškovac, a sada je otkrio da je u vezi s 22-godišnjom Sarom Spinčić

Glumac Lujo Kunčević, kojeg je publika zavoljela u seriji "Zlatni dvori", priznaje kako je opet zaljubljen. Njegova je nova odabranica 22-godišnja Sara Spinčić i kaže da ga je Kupidova strelica pogodila sasvim iznenada.

– Kako smo se Sara i ja upoznali, neću vam odati, no ako me pitate što mi se svidjelo kod nje, mogao bih vam ispisati cijeli časopis. Prvo su to bili njezina pozitivna energija i smijeh. Ona je osoba uz koju se ne prestajem smijati. Zaljubljen sam kao glupavi tinejdžer – priznao je 27-godišnji glumac u intervju za Story.

Zgodni glumac od javnosti ne skriva svoje ljubavne veze, pa nije tajio kada je prije dvije godine prekinuo vezu s bivšom Miss Universe Ivanom Mišurom. Brzo nakon prekida, Lujo se opet zaljubio i to u 19-godišnju studenticu fizioterapije Petru Reškovac. Vezu su počeli u ljeto 2018. godine, a vezu su prekinuli nakon nekoliko mjeseci i Lujo je kazao da je to bila intenzivna i kratka romansa.

Priznao je da ga je majka, glumica Biserka Ipša često pita kada će se smiriti i rekao je tada za Story kako se mama zna požaliti kako ne može upamtiti sva imena njegovih djevojaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Spinčić (@sarashine_) on

 

– Na to joj odgovorim da nije problem u mom ''čestom'' mijenjanju cura, nego u njezinim godinama. Onda me počne naganjati po kući – rekao je tada Lujo. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:57 07.11.2019.

Boli nas patak (ili patka, kako koga) za toga Kunčević Lujana i njegova zaljubljivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije