Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve se zacrnilo...'

Glazbenik doživio šok na autocesti: Odjednom se čulo boom! Hauba nam je doletila kao metak

Foto: Privatni album
1/5
14.09.2019.
u 13:27

Osnivač Daleke obale Boris Hrepić Hrepa vozeći se na zakazanu gažu u Kaštela doživio je sa svojim bendom stravično iskustvo. Unatoč šoku uspio je ostati smiren i sve je srećom završilo bez ozljeda.

Poznati splitski glazbenik i jedan od osnivača sastava Daleka obala Boris Hrepić Hrepa jučer je doživio šokantno iskustvo na autocesti. Hrepa je, naime, sa svojim bendom Sunnysiders putovao na zakazanu svirku u Kaštela, a malo prije Pirovca dogodio se scenarij iz noćne more.

-  Bio je lijep sunčan dan, vozili smo se autocestom i slušali glazbu na radiju kad odjednom BOOOOOOOOM. Pri velikoj brzini hauba se otvorila i doletila kao metak u vjetrobransko staklo. Sve se zacrnilo, staklo se rasulo u tisuću komadića i mene je pogodilo u rame. Bio je to jedan šokantan trenutak kao iz filma, ali srećom sve je dobro prošlo - prepričao nam je glazbenik koji je unatoč nepredviđenoj situaciji uspio ostati smiren.

- Sreća je što u tom trenutku ispred nas, iza nas, ali i sa strane nije bilo nikoga i onda sam polako uspio skrenuti i polako kočiti. Ostao sam dosta sabran u cijeloj situacij. Nazvali smo vučnu sužbu koja je auto odvezla do Vodica, sve smo riješili u hodu - dodaje Hrepić.

Ruku pomoći prvi im je pružio prijatelj Hari koji je po ekipu i instrumente stigao na mjesto nesreće i odvezao ih do kluba u kojem su unatoč stresnom događaju bez imalo muke odradili zakazani koncert. - Publika nas je čekala, ali svi su bili strpljivi. Bili smo puni adrenalina i odradili smo fenomenalan koncert koji je trajao dva sata. Dan je bio šokantan, ali završio je na najbolji mogući način. Nitko nije ozljeđen, a šteta na autu će se brzo sanirati - zaključio je Hrepa.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jono
13:52 14.09.2019.

Pa što da je dobro zalupi haubom bila bih dobro zatvorena i mehanizam od haube mora se ponekad podmazati, ako ne zna sam zato su mehaničari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije