Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zamaraju se

Oštre kritike ih ne diraju: Maja Šuput objavila preslatki video sina, a sve raznježila i nova fotka s Nenadom

Foto: Instagram
1/12
30.03.2021.
u 19:15

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objavljuju fotografije s malenim. – Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno.

Uz prvu obiteljsku fotografiju Maje Šuput (41) s malenim Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinom (37) zaredao se niz raznježenih komplimenata i čestitki. Međutim, nije nedostajalo ni zlih jezika na internetu stoga su novopečenoj mami predbacili da ne prikazuje realnost situacije na svojim fotkama.

Izgleda kako njih to ne zanima ni najmanje jer je pratitelje počastila preslatkom fotografijom supruga s prinovom, ali i videom koji je raznježio sve. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Previše slatkoće - napisala je Maja pored fotografije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objavljuju fotografije s malenim. – Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku – napisala je Maja nedavno, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

Komentara 12

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
10:58 31.03.2021.

Maja fotošopirana do boli...........jadno to dijete

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:42 30.03.2021.

Koliko košta ovakva reklama?

AZ
azerty
21:27 30.03.2021.

Vec sam se uplasio da se nije nesto desilo , dva dana nije se pisalo o Maji ,mozda je pa sam promasio , kadvec znamo puno toga o bebi ima nesto sto neznamo koliko x kaka , piski i sisa na dan ,mi citaoci vodimo statistike !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije