Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Napeto finale: Marko u zadnji čas promijenio odluku

Foto: Nova TV
1/6
25.05.2018.
u 12:04

Koja će od djevojaka doći do prstena doznat ćemo večeras od 22 sata u finalnoj epizodi prve sezone showa

Velika završnica emisije ''Ženim sina'' donosi odgovor na pitanje koja će djevojka doći do prstena i njime zapečatiti svoju ljubav, piše Nova TV.

Svaka od majki u showu ima svoju favoritkinju, ali ipak ne možemo znati jesu li djevojke koje se njima sviđaju one koje će na kraju odabrati njihovi sinovi.

– Ovu odluku prepuštam samo njemu. Dobit će moj savjet, ali sam će morati odlučiti – kazala je Elvisova majka Elanoris. Elvis izbor uoči finala bile su Stanka ili Tihana.

Merima je uvjerena kako djevojke koje su u finalu nisu dobar odabir za njezina sina Adnana. „Neke djevojke nisu igrale ferplej. Bilo je ovo jedno veliko iskustvo, a koga ću odabrati znao sam na Brijunima, nemam dileme“, rekao je Adnan za čije će se srce boriti Karolina i Lea.

– Moj favorit postoji od prvoga dana – otkrio je Igor koji će u velikom finalu birati između Višnje i Hanny.

– Za mene je sve ovo puno dublje. Ovo nije kraj, ovo je možda kraj početka. Moja odluka se promijenila u zadnji čas – rekao je Marko koji u finalu morati odlučiti između Nives i Marije.

Koja će od djevojaka doći do prstena doznat ćemo večeras od 22 sata u finalnoj epizodi prve sezone showa ''Ženim sina''.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije