Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA INSTAGRAMU

Napali ženu našeg poznatog sportaša: 'Glumiš sreću, a ljetujete u rupčagama'

Stjepan i Petra Božić
Foto: Instagram
1/3
26.05.2020.
u 13:34

-  Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si 'ljetovala' po oronulim kućama i kad si bila sama - napisala joj je pratiteljica

Bivši boksač Stjepan Božić (45) s obitelji odmara u Crikvenci, a njegova supruga Petra na Instagramu je objavila nekoliko obiteljskih fotografija sa Stjepanom, njihovom kćerkicom Emmom Katarinom te Stjepanovom kćeri Lucijom. 

- Emmino prvo putovanje ikad i mužev prvi kupanac u moru ove godine...jer njemu nije zima, njega ljubav grije - napisala je Petra pokraj jedne od fotografija, no nije ni sanjala da će je u komentarima napasti jedna od pratiteljica. 

Stjepan i Petra Božić
1/5

-  Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si 'ljetovala' po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima 'odsjedate' doslovno izgledaš kao cigančica. I to radiš i od jadne djece. Glumiš sreću izvrsno, pitanje je samo kakvo je stanje u tvojoj glavi kad ostaneš sama sa sobom? U kojem stupnju jada se nalaziš? Pozdrav od ekipe iz Zagreba koja vam se svaki dan smije - napisala je jedna pratiteljica, kojoj je Petra brzo odgovorila.

Foto: Instagram screenshot

- Draga Ivana, nije bitno gdje si, nego s kim si... Meni je uz mog čovjeka i našu djecu život bajka. Žao mi je što je tebi očito loše kad imaš potrebu s lažnog profila komentirati cigančicu i bivšeg šampiona... Ozdravi mi brzo - napisala joj je Petra, a zatim je obrisala komentar.

Inače, malena je Emma Katarina boksačevo četvrto, Petrino drugo te njihovo prvo zajedničko dijete, a rodila se sredinom prosinca. Par se upoznao zahvaljujući Facebooku i jednom komentaru na ovoj društvenoj mreži, a Stjepan je istu večer odlučio poslati Petri privatnu poruku i brzo su dogovorili prvi susret. Osam mjeseci poslije prvog susreta odlučili su svoju vezu ozakoniti brakom. 

Stjepan s kriminalistkinjom Angelinom Halambek ima dva sina, Dominika i Mateja.Iz drugog braka s petnaest godina mlađom kozmetičarkom i pjevačicom Mateom Božić, Stjepan ima kćer Luciju. Petra s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem ima sina Lucasa. 

Ključne riječi

Komentara 24

NA
namome
14:01 26.05.2020.

Ljubomorne budale nepodnose tudju srecu bez obzira koja je lokacija i koji su ljudi u pitanju

Avatar Golum
Golum
14:07 26.05.2020.

A doticna Ivana mozda ne moze ljrtovati ni u rupcagi pa napada ove sto mogu....likusa prati ju na instagramu da bi upucivala otrovne strelice prema Božicima....koliko jadan moras biti.

DU
Deleted user
16:48 26.05.2020.

kakve veze ima sreća i ljubav sa prekenjavanjem po hotelima s 5 zvjezdica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije